Şırnak'ta İçme Suyuna Kanalizasyon Atığı Karıştı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta İçme Suyuna Kanalizasyon Atığı Karıştı

Terör saldırılarıyla sarsılan Şırnak'ta içme suyuna kanalizasyon atığı karıştı. Belediye, suyun kaynatıldıktan sonra içilmesi uyarısını yaptı.

03.09.2015 14:34  Güncelleme: 14:50

Şırnak'ta içme suyuna kanalizasyon atığı karıştı. Şırnak Belediyesi, anonslar yaprak suyun kaynatıldıktan sonra içilmesi uyarısında bulundu.

242 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Şırnak il merkezinde ishal, kusma, ateş ve bulantı şikayetleriyle çoğunluğu çocuk 242 kişi Şırnak Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

"KAYNATIP İÇİN" UYARISI

Ayakta tedavi edilen hastalar evlerine gönderildi. Belediye hoparlörlerinden yapılan anonslarda içme suyuna kanalizasyon atığı karıştığı şüphesi bulunduğu belirtilerek, suların kaynatıldıktan sonra içilmesi istendi.

EKİPLER KLORLAMA YAPILIYOR

İl Halk Sağlığı Müdür Vekili Hayyam Elçi, AA muhabirine, şebeke suyuna kanalizasyon atığının karıştığının tespit edildiğini belirterek, "Gerekli önlem alınması için uyarı yapıldı. Belediye ekipleri içme suyunda klorlama yapıyor. Hastaneye başvuran 242 hasta tedavi edildi" diye konuştu.

Şırnak\'ta İçme Suyuna Kanalizasyon Atığı Karıştı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta İçme Suyuna Kanalizasyon Atığı Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • metehan: YA İÇİNE SİYANÜR KOYUN GEBERSİNLER 4 57 Yanıtla
  • Ni hao: Hahahah içsinler biraz şeker karıştırsınlar tam Şerbet olur 1 44 Yanıtla
  • ...: Birşey olmaz kendileri de bok 34 8 Yanıtla
  • vanlÃ?Â?Ã?±: Biz hepimiz kürdüz ve hepimiz hdp ye oy verdik ama hdp barış diyip suruçta işidin yaptığı katliamı türkiyye ye yıkmaya çalışıyor ey kürt halkı size sadece bir soru soracam lezbiyenle ve ermenilerle yürüyen hdp millet vekilleri ve yöneticileri suruçta neden hiç biri yoktu hiç düşündünüzmü yoksa saldırıyı biliyorlarmıydı yoksa onlarmı organize etti bunlar tesadüf olamaz lezbiyenle yürüyen vekiller neden kültür merkezi için yoktu kürt gençleri oyuna gelip kendinizi öldürtmeyin yok uğruna kürt sorununa gelince bizim demirtaş cuhurbaşkanlığına aday olabiliyorsa kürt sorunu yok kürtlerde sadece ciddi pkk sorunu vardır siz siz olun pkk gördünüzmü ihbar edin hem para alin hep biz kürtleri öldürm 34 4 Yanıtla
  • güven: PKK TEMİZLESİN..NASIL OLSA DEVLET BİŞEY YAPMIYOR DİYORLAR 25 4 Yanıtla
  • misafir: Şırnak halkına büyük geçmiş olsun, hastalara Allah acil şifalar versin 9 18 Yanıtla
  • addo keles: Bol bol icsinler bu halka bunlar yakisir 23 3 Yanıtla
  • Nefret: Layıklarını bulmuşlar 5 19 Yanıtla
  • ad soyad: şirnak halkı en iyi değerlerine en sadık cesareti yle kahramanligiylq hep lider olan bir halk yüzyıllarca devletin yatırım yapmadığı okul yaptirmadiği ve öğretmensiz bırakılan halk herseye rağmen okuyan üniversiteyi bitiren gençler sürekli kazanıyorlar imkansizliklara rağmen batıda yaşayan insanlar ilkokuldan itibaren dershane özel hoca en lüks yerlerde okutulnasina yine Kürtler kazanıyor şirnak halkı Kürdistan halkı çok değerlidir herkes bunu anlatayacak 3 17 Yanıtla
  • ad soyad: Şu ben kurdum diyen gerizekalı peki hdp liler , yoktu da polis niye yoktu polis güvenliği sağlamak zorunda onun işi o niye suruçta bir polise bişey olmadı Diyarbakır mitinginde niye polise askere bişey olmadı çünkü kendileri yapıyor ve kendileri bunlardan haberdar hiç sevinmeyin hdp hiç bir ırkı üstün tutmuyor sünneti , Alevilerden üstün tutmuyor korkun çünkü barış gelecek bu kardeşlerini Satan serefsizlere yer yok hdp iktidar olacak 5 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement