İdare Destek! - Son Dakika
Spor

İdare Destek!

İdare Destek!

2. Ligi'nde Batman'ı temsil eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başkanı Nasreddin Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer'i makamında ziyaret etti.

28.11.2014 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nde Batman'ı temsil eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başkanı Nasreddin Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer'i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz sezon Özel İdare'nin verdiği desteğe teşekkür eden Başkan Kaya, "2013-2014 Basketbol Sezonu'nda Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız grubunu 1. Bitirip, Play-off mücadelelerine katılım hakkını elde ederek Batman'ı en iyi şekilde temsil ettik. Bu arada sponsorlarımızdan biri olan İl Özel İdaresi'ne, bizlere sunmuş oldukları katkılarından dolayı Batman Valimiz Sn. Azmi Çelik ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Abdulkadir Özer'e teşekkür ediyorum. Takımımız, Batman'da yaşayan engelli bireylerin sosyal aktivitelere ve sosyal yaşama katılımlarında devamlılık sağlamaktadır. 2014-2015 sezonunda da İl Özel İdaresi'nin bize vereceği destek ile bir önceki sezondan daha başarılı olacağımızı şimdiden belirterek, Batman'da yaşayan engelli bireyleri spor yapmaya davet ediyorum. Bu arada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte merkezî bir yerde arsa bulduğumuz takdirde engelli yaşam kompleksi projesini de hayata sunacağız. Bugüne kadar bize destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Son olarak önümüzdeki hafta Çarşamba günü 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile tüm insanlara engelsiz bir yaşam diliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor İdare Destek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement