İdil'de Elçi'nin Öldürülmesi Protesto Edildi - Son Dakika
Yerel

İdil'de Elçi'nin Öldürülmesi Protesto Edildi

Şırnak’ın İdil ilçesinde, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçiler Sendikası (SES) ile Toplum Sağlık Merkezi (TMS) sağlık çalışanları, Tahir Elçi’nin öldürülmesini protesto etti.

30.11.2015 13:15

Şırnak'ın İdil ilçesinde, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçiler Sendikası (SES) ile Toplum Sağlık Merkezi (TMS) sağlık çalışanları, Tahir Elçi'nin öldürülmesini protesto etti.

SES ve TMS sağlık çalışanları, Tahir Elçi'nin öldürülmesini protesto etmek amacıyla İdil Devlet Hastanesi binası önünde toplanarak basın açıklaması düzenledi. Elçi'nin öldürülmesini protesto eden çalışanlar, bir dakikalık saygı duruşunun ardından basın açıklamasına geçti. Grup adına açıklamayı yapan Dr. Göksel Bayar, "Tahir Elçi'nin vurulması tesadüf değildi. Tahir Elçi tasarlanarak, uygun şartlar oluşturarak kafasının arkasından tek kurşun ile öldürüldü. Amaç yine aynıydı barışı öldürmek. Bu katliamı gerçekleştirenler bilmelidirler ki Tahir Elçiler kurşunlarla ölmez. Onların barış istekleri, iradeleri ve çabaları ölümsüzdür ve her daim bizim mücadelemizde olacaktır" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İdil'de Elçi'nin Öldürülmesi Protesto Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement