İftar Sofrası Dokuzkavaklar'da Kuruldu - Son Dakika
Yerel

İftar Sofrası Dokuzkavaklar'da Kuruldu

İftar Sofrası Dokuzkavaklar\'da Kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli mahallerde sürdürdüğü iftarlarını Dokuzkavaklar mahallesinde gerçekleştirdi.

22.06.2016 17:06

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli mahallerde sürdürdüğü iftarlarını Dokuzkavaklar mahallesinde gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayında kentin farklı mahallelerinde düzenlediği geleneksel iftar sofraları Dokuzkavaklar mahallesinde yapıldı.

İftar yemeğinin ardından açıklamada bulunan Başkan Zolan, "Ramazan ayının en uzun orucu bugün tutuldu. Dokuzkavaklar'da yoğun bir katılım vardı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her mahallede aynı coşkuyu aynı güzelliği yaşıyoruz. Üçgen Kavşağımız 1 Temmuz'da ihaleye çıkıyor. İhalenin içinde hem Üçgen hem Zeybek Köprülü Kavşağı yer alacak. Uzun zamandır arzu edilen köprülü kavşağımıza da kavuşmuş olacağız. Dokuzkavaklar ve bölgedeki diğer mahallelerimizde çocuklarımız ve hanım kardeşlerimiz ücretsiz yüzme kursu alacak. İnşallah Denizlimizde yüzme bilmeyen kalmayacak" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftar Sofrası Dokuzkavaklar'da Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement