İftar Yemekleri Aşevi'nden - Son Dakika
Yerel

İftar Yemekleri Aşevi'nden

İftar Yemekleri Aşevi\'nden

Odunpazarı Belediyesi Aşevi tarafından her gün bin 500 kişiye iftar yemeği veriliyor.

28.06.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi Aşevi tarafından her gün bin 500 kişiye iftar yemeği veriliyor. Dumlupınar Kız öğrenci yurdu karşısında kurulan iftar çadırında Odunpazarı Belediyesi SOBE ekipleri de iftar sonrası vatandaşlara sağlık taraması yapıyor.

Yıl boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Odunpazarı Belediyesi Aşevi, Ramazan ayının girmesiyle birlikte mahallelerde hazırlanan iftar programlarında dağıtılan yemeklerini hazırlıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan iftar hazırlığında, yemeğin yapılması ve dağıtılmasında toplam 62 personel görev alıyor. Modern donanıma sahip Aşevi'nde titizlikle hazırlanan yemekler, farklı bölgelerde gerçekleştirilen iftar programlarında, kırsal bölgelerde ki iftar yemeklerinde ve Dumlupınar Öğrenci yurdu karşısında bulunan iftar sofrasında vatandaşlara dağıtılıyor. Ramazan ayı boyunca Dumlupınar Kız öğrenci yurdu karşısında kurulan iftar sofrasında her gün bin 500 kişi orucunu açıyor. İftar yemeklerinin yanı sıra her akşam bir sağlık ekibi de hazırda bulunuyor.

SOBE, İFTAR ÇADIRINA GELENLERE SAĞLIK TARAMASI YAPIYOR

Odunpazarı Belediyesi SOBE ekibi, iftardan sonra orucunu açan yaşlılarla yakından ilgileniyor. Tansiyon, şeker gibi ölçümlerini yaptıran yaşlılar düzenlenen programdan mutlu şekilde ayrılıyor. Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, günde bin 500 kişinin hayatına dokunarak ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftar Yemekleri Aşevi'nden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement