İftar Yemekleri Başladı - Son Dakika
Güncel

İftar Yemekleri Başladı

Kırklareli Belediye Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği iftar yemekleri bu yıl Karahıdır Mahallesi sakinlerine verilen yemekle başladı.

30.06.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Sosyal Tesislerinde yapılan ve mahalle halkı tarafından yoğun ilgi gösterilen yemeğe Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Kırklareli Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Vatandaşların otobüslerle getirildiği iftar yemeği öncesi Başkan Kesimoğlu, gelen misafirleri kapıda karşıladı.

Gelen misafirlerine yakın ilgi gösteren Kesimoğlu, masaları da tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti ve birlik beraberlik içinde huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmeleri dileğinde bulundu.

Oruçlarını açan vatandaşlar, böyle bir organizasyon düzenlendiği için Kesimoğlu'na teşekkür ederek, gösterdiği yakın ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İftar yemeğinin ardından vatandaşlara kısa bir konuşma yapan Başkan Mehmet S. Kesimoğlu; Ramazan Ayı'nın dostluğun, kardeşliğin, komşuluğun, sevginin, barışın ve adaletin çoğaldığı bir ay olduğuna dikkat çekti.

Ramazan Ayı içerisinde hem dünyada hem de ülkemizde barışın hakim olmasını dileyen Kesimoğlu'' Bu güzel gecede Karahıdır Mahallesi sakinlerimiz ile oruçlarımızı birlikte açarak, güzel bir komşuluk örneği sergiledik. Sizler verilen iftar yemeğine katılarak, harcanan emekleri öksüz bırakmadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum'' dedi.

İFTAR YEMEKLERİ DEVAM EDECEK…

Karahıdır Mahallesi ile başlayan iftar yemekleri, 30 Haziran Salı ( Bugün) Karakaş Mahallesi, 1 Temmuz Çarşamba Doğu Mahallesi, 2 Temmuz Perşembe Cumhuriyet Mahallesi, 3 Temmuz Cuma İstasyon Mahallesi, 4 Temmuz Cumartesi Pınar Mahallesi, 5 Temmuz Pazar Bademlik Mahallesi, 6 Temmuz Pazartesi Demirtaş Mahallesi, 7 Temmuz Salı Yayla Mahallesi, 8 Temmuz Çarşamba Karacaibrahim Mahallesi, 9 Temmuz Perşembe Protokol üyeleri ve basın mensupları, 10 Temmuz Cuma Kocahıdır Mahallesi, 11 Temmuz Cumartesi Akalar Mahallesi, 12 Temmuz Pazar Engelliler, şehit ve gazi aileleri ile huzurevi sakinleri, 13 Temmuz pazartesi günü belediye personeli ve ailelerine verilecek yemek ile iftar yemekleri son bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İftar Yemekleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement