İGDAŞ'tan Lodos Uyarısı - Son Dakika
Güncel

İGDAŞ'tan Lodos Uyarısı

İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. vatandaşları lodosun neden olabileceği karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı.

29.12.2014 14:04  Güncelleme: 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL Gaz Dağıtım A.Ş. İstanbul'da etkili olan kuvvetli fırtına ve lodos nedeniyle, lodosun neden olabileceği karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı.

"BACALARIN SIZDIRMAZLIĞI KONTROL ETTİRİLMELİDİR"

Evlerin pencerelerine takılan menfezlerin kapatılmaması gerektiği belirtilen açıklama şöyle:

" Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre İstanbul genelinde kuvvetli lodos etkili olmaktadır. Rüzgarın etkisi ile oluşabilecek baca gazı (karbonmonoksit) zehirlenmelerine karşı bacalı doğalgaz cihazı kullanıcılarının, cihazlarını kullanırken dikkatli olmaları gerekmektedir. Bacaların sızdırmazlığı ve çekişi mutlaka kontrol ettirilmelidir.

"DOĞALGAZ CİHAZININ BULUNDUĞU YERDE YATMAYIN"

Ayrıca vatandaşlarımızın kombi, soba, şofben gibi yakıcı cihazların bulunduğu mekanda yatmamaları da önem arz etmektedir. Cihazların bulunduğu mekandaki hava alışverişini sağlayan menfezlerin de kesinlikle kapatılmaması gerekmektedir.

Vatandaşlarımızın bu konuda gereken hassasiyeti göstermelerini bekler, sağlıklı ve konforlu günler dileriz."

İGDAŞ\'tan Lodos Uyarısı
Kaynak: Haberler.Com

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • doğalgaz ve PETROL FİATLARININ DÜŞMESİNE KARŞIYI: doğalgaz ve PETROL FİATLARININ DÜŞMESİNE KARŞIYIMDIR: DÜNYA NIN EN KALİTELİ PETROLLERİ KÜRTLERİN ELİNDE. . . PETROL ÇIKARMAK O KADAR KOLAY MI. KÜRT EKONOMİSİNİ BOZMAK İÇİN DÜŞÜRÜYORLAR. . . SONRA KÜRT PETROLLERİ MOTORUN ÖMRÜNÜ UZATIR. PAHALI BİLE OLSA KÜRT PETROLÜ ALMAK LAZIM GELİR. . BAŞKA PEROLLER MOTORU BOZAR. KULLANMAYIN KULLANMAYINÇ KÜRT PETROLÜ KULLANIN. MORORUN ÖMRÜ UZASIN. petrol fiatlarının düşmesine karşıyımdır. . BANA KRO DİYECEK TİRKOLARA DA CEVABIM. Kürtçede kıro, kırıg'ten gelir oda bazı yerlerde 'oğlan' yada erkek çocuk anlamına gelir kelimeler çoğo kişiler tarafından kısaltılarak okunduğu için kırıg'e kıro denmiştir cahil kişilerde bunu anlamayıp alay etmek küçük düşürmek için kullanır 2 81 Yanıtla

Advertisement