Iğdır'da Kobani Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da Kobani Yürüyüşü

Barış ve Demokrasi Partisi (DBP) Iğdır İl Örgütü tarafından Kobani’de yaşanan olaylara ve IŞİD katliamlarına dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması ve yürüyüş yapıldı.

13.10.2014 16:43

Barış ve Demokrasi Partisi (DBP) Iğdır İl Örgütü tarafından Kobani'de yaşanan olaylara ve IŞİD katliamlarına dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması ve yürüyüş yapıldı.

DBP Iğdır İl Örgütü tarafından Kobani'de yaşanan olaylara ve IŞİD katliamlarına dikkat çekmek amacıyla yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe DBP Iğdır İl Başkanı Mehmet Anar, Iğdır Belediye eşbaşkanları Murat Yikit, Şaziye Önder, Iğdır İl Genel Meclis eşbaşkanları A.Kadir Özsular, Dilek Yanardağ ve vatandaşlar katıldı.

DBP Iğdır il binası önünde yürüyüşe geçen gurup, Kanal mevkisine geldi. Burada kalabalığa seslenen DBP Iğdır İl Başkanı Mehmet Anar, son zamanlarda yapılan bazı açıklamaların getireceği sonuçlar halkımızda uzun süre unutulmaz ve onarılmaz kırgınlıklara yol açacağına dikkat çekti.

Yürüyüş öncesi ve sonrası polislerin geniş önlem aldıkları görülürken, yapılan basın açıklamasının ardından gurup sessizce dağıldı. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Iğdır'da Kobani Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement