Iğdır'daki Gümrük Memurlarına Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

Iğdır'daki Gümrük Memurlarına Yönelik Operasyon

Iğdır\'daki Gümrük Memurlarına Yönelik Operasyon

Operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 7 kişiden 5'i tutuklandı.

20.12.2013 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da düzenlenen operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen aralarında gümrük memurlarının da bulunduğu 7 kişiden 5'i daha tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda gözaltına alınan M.G, T.G, R.D, H.G. ile  M.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, Iğdır Kapalı Cezaevine gönderildi. S.V. ile E.G, adlı zanlılar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Iğdır, İstanbul, Gaziantep ve Artvin'de 2 yıllık teknik takip sonucu 16 Aralık'ta belirlenen adreslere düzenlediği operasyon kapsamında Nahçivan Gümrük Müdürü Mir Muhammed Seyidov ile Dilucu Sınır Kapısı çalışanlarının da aralarında bulunduğu 7'si gümrük memuru, 18 kişi gözaltına alınmış, operasyonda 130 bin dolar, 50 bin lira, 1 ruhsatsız silah ve çok sayıda belge ele geçirilmişti.

Gözaltına alınanlardan 5 kişiden 4'ü 17 Aralık, 6 zanlıdan 5'i 19 Aralıkta çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Operasyonda gözaltına alınan 18 zanlıdan 14'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 4'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış oldu. - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Iğdır'daki Gümrük Memurlarına Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement