Iğdır'daki Terör Saldırısı - Yakup Padir, Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Iğdır'daki Terör Saldırısı - Yakup Padir, Tutuklandı

Görüntü Dökümü : Iğdır'daki terör saldırısı Adliye önünden gelen görünüm Padir'in adliyeye getirilişi Detaylar Iğdır'daki terör saldırısı Kentte 13 polisin şehit olduğu terör saldırısıyla ilgisi olduğu iddia edilen kişi tutuklandı Iğdır'da, 13 polisin şehit olduğu terör saldırısıyla ilgisi olduğu öne sürülen kişi tutuklandı.

19.01.2016 19:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Iğdır'daki terör saldırısı

Adliye önünden gelen görünüm

Padir'in adliyeye getirilişi

Detaylar Iğdır'daki terör saldırısı

Kentte 13 polisin şehit olduğu terör saldırısıyla ilgisi olduğu iddia edilen kişi tutuklandı

Iğdır'da, 13 polisin şehit olduğu terör saldırısıyla ilgisi olduğu öne sürülen kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Iğdır İl Jandarma Komutanlığı ve Iğdır Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonla gözaltına alınan Yakup Padir, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye getirildi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Yakup Padir, "Terör örgütü PKK üyesi olma, yardım ve yataklık, milislik" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaklaşık 5 ay önce gerçekleştirilen saldırıdan sonra kaçan Yakup Padir'in, bomba yüklenerek saldırı alanına getirilen ve daha sonra patlatılan kamyonu temin ettiği öğrenildi.

Iğdır'daki Dilucu Sınır Kapısı'na giden memurların güvenliğini sağlayan polis ekibinin Hasanhan köyü mevkisinden geçişi sırasında teröristlerce yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 13 polis şehit olmuştu.

Geçen cuma günü, yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, jandarma özel hareket timleri ve Iğdır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Yazlık köyüne düzenlenen operasyonda, Yakup Padir bir evde kaçmaya çalışırken yakalanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Iğdır'daki Terör Saldırısı - Yakup Padir, Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement