Uyuşturucu İhbarı Yüzünden Baba ve Oğluna Kurşun Yağdırdı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu İhbarı Yüzünden Baba ve Oğluna Kurşun Yağdırdı

Uyuşturucu İhbarı Yüzünden Baba ve Oğluna Kurşun Yağdırdı

Bursa'da önce Cemal Salım'ı yaralayan bir hafta sonrada babası 60 yaşındaki Naci Salım'ı öldüren şüphelinin, uyuşturucu ihbarı nedeniyle husumeti olduğu ortaya çıktı.

24.06.2016 01:35  Güncelleme: 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İznik ilçesinde geçen hafta Cemal Salım'ı köy meydanında 6 kurşunla vurup ağır yaraladıktan sonra kaçan, dün gecede bir anda ortaya çıkıp bu seferde aynı kişinin babası 60 yaşındaki Naci Salım'ı yine köy meydanında kurşun yağmuruna tutarak öldüren Murat R.'nin, baba ve oğluna bir yıl önce jandarmaya yaptıkları uyuşturucu ihbarı nedeniyle husumet beslediği ortaya çıktı.

UYUŞTURUCU İHBARI HUSUMET YARATTI

İddiaya göre Naci Salım. ve Cemal Salım. katil zanlısı Murat R'nin ailesini uyuşturucu yetiştiriyor diyerek ihbar etti. Olayın ardından Jandarma timleri, arazi de gizlenmiş 400 kilogram esrar ele geçirdi. Murat R.'nin babası ve kardeşi şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı.

ALTI KURŞUNLA AĞIR YARALADI

Geçtiğimiz hafta Murat R. köy meydanında husumet beslediği Cemal Salım'ı altı kurşunla ağır yaralayarak olay yerinden kaçtı.

BİR AHFTA SONRA BABASINI ÖLDÜRDÜ

Saklandığı yerden dün akşam saatlerinde yeniden ortaya çıkan Murat R., bu kez baba Naci Salım'ı kurşun yağmuruna tuttu. Naci Salım olay yerinde hayatını kaybetti.

Bir kez daha kaçmayı başaran katil zanlısı Murat R. her yerde aranıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu İhbarı Yüzünden Baba ve Oğluna Kurşun Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • TC: Emniyetin içinde yada Jandarmada tanıdığın biri varsa polis yada asker farketmiyor hemen ötüyor, seni gambazlayan bu kişi diye buna bizzat şahit oldum, bir büfeyi şikayet ettim karakoldan gelen polisler büfecinin tanıdığı çıkmış seni ihbar eden filanca demiş ve adamla kavga ettik aramızda husumet oldu, ne kadar ismim gizli kalsın desende bimer karakola karakolda tanıdığı kişiye veriyor , iç işleri bakanlığı bu konuda önlem almalı bence 11 0 Yanıtla
  • hey hey: seri katil olacak az kaldı ...Atalay 3 le oldu .. 1 0 Yanıtla
  • melek orun: Gene uyusturucu gene olum pislik pisligi cikartiyor ortaya Allah epsinin belasini versin sahit oldugum yasadigim olaylar var bi tane polis memuruda yardimci olmadi daha ne soylenir ki yardimci olsa belki corap sokugu gibi sokulcekler 0 0 Yanıtla

Advertisement