İhh'dan Arabanlı Yetimlere Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

İhh'dan Arabanlı Yetimlere Yardım Eli

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Araban temsilciliği, yetim öğrencilere kırtasiye, kıyafet yardımı yaptı.

20.09.2014 12:09

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Araban temsilciliği, yetim öğrencilere kırtasiye, kıyafet yardımı yaptı.

Vakfın ilçe sorumlusu Ahmet Kaya, yaptığı açıklamada, çocuklar için hazırlanan ve 50 parçadan oluşan kırtasiye paketiyle 100 öğrenciye kıyafet yardımı yaptıklarını belirtti.

Yardım faaliyetlerinin devamlılığı için hayırseverlerin desteğini isteyen Kaya, ilçe köylerde yardıma muhtaç aileleri tespit çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Kaya, şunları kaydetti:

"Arabanlı yetimlere yardım etmeyi amaçlıyoruz. Yaşamını tek başına idare ettirmeye güç yetiremeyen çocuklara, ayaklarının üzerinde duracakları güne kadar destek olacağız. Bu çocuklarımızın eğitimlerini sağlamak ve aile şefkatiyle hayata hazırlamaya çalışacağız. Eğitim dönemi olduğu için şimdi kırtasiye ve kıyafet yardımı yapıyoruz. İlçemizdeki hayırseverleri de çalışmalarımıza destek vermeye davet ediyorum." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İhh'dan Arabanlı Yetimlere Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement