İhh'dan Bağışçılara Teşekkür - Son Dakika
Yerel

İhh'dan Bağışçılara Teşekkür

İhh\'dan Bağışçılara Teşekkür

İHH Manisa İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Akova bu yıl kurban bağışı toplama kampanyası sürecinde hedeflerinin üstünde olduğunu ifade ederek, “Manisa genelindeki tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum.

14.09.2016 10:45

İHH Manisa İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Akova bu yıl kurban bağışı toplama kampanyası sürecinde hedeflerinin üstünde olduğunu ifade ederek, "Manisa genelindeki tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

İHH Manisa İnsani Yardım Derneği olarak il genelinde kurban bağış kampanyası sürecinde hedeflerinin 2 katı bağış topladıklarını belirten İHH Manisa İnsani Yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Akova, "Manisa halkına, İslam coğrafyasındaki Müslümanların kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Manisa'daki bağışçılarımızın kurbanlarını usulüne uygun olarak kesmek suretiyle ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Manisa merkez ilçelerinde kesilen kurbanlar ve bağışlanan etler ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı ve dağıtılmaya devam ediyor. İHH Manisa (manisaihh.org) Yönetimi olarak bağış döneminde kampanyamıza destek veren Manisa ve diğer illerden bize destek olan tüm bağışçılarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Hedeflerimizi tahmin ettiğimiz rakamın üstünde oldu. Gerek ülkemiz gerekse Manisa genelinde bu vesile ile bağışçılarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca Bayram Arefesi dahil bayramın ilk gününden beri ihtiyaç sahiplerine bayram yaşatmak için bağış toplama ve dağıtımında her şeylerinden fedakarlık yaparak çalışmalarımıza katılan gönüllülerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Seneye inşallah tekrar Kurban Bayramı günlerinde bağışlarını İHH Manisa İnsani Yardım Derneğine veya Genel Merkezimiz İHH İnsani Yardım Vakfına (www.ihh.org.tr) yapmalarını rica ediyorum. Biliyorsunuz İHH olarak, en muhtaç, en kıyıda köşede kalmış kişilere biz bu kurbanları ulaştırıyoruz. Ben tekrar bu vesile ile halkımızın bayramını tebrik ediyorum. Gelecek yıllarda da inşallah bağışlarını tekrar İHH'ya yapmalarını bekliyorum." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhh'dan Bağışçılara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement