İhh Muğla Şubesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

İhh Muğla Şubesi Açıldı

İhh Muğla Şubesi Açıldı

1995 yılında kurumsallaşarak, kısa sürede 5 kıta ve 120 ülke ve bölgede yaptığı insani yardımlar ile adından söz ettiren İnsani Yardım Vakfı (İHH)’nin Muğla şubesi açıldı.

05.10.2015 22:03

1995 yılında kurumsallaşarak, kısa sürede 5 kıta ve 120 ülke ve bölgede yaptığı insani yardımlar ile adından söz ettiren İnsani Yardım Vakfı (İHH)'nin Muğla şubesi açıldı. Açılışa Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Dernekler Müdürü Cengiz Demirci, Basın Yayın Enformasyon Bölge Müdürü Cavit Okur, SGK Muğla İl Müdürü Necmettin Öz, Kamu-Sen İl Başkanı Önder Uçak, Toç Bir-Sen Başkanı Cüneyd Topaloğlu, Essar Vakfı Başkanı Bayram Bulut ve vatandaşlar katıldı.

İHH Muğla Şube Başkanı Sabahattin Akkır, İHH tarafından ülkemizde ve dünyanın çeşitli yerlerinde gün geçtikçe yaygın hale gelen 'Yetim Gülerse, Dünya Güler' etkinliğinden ilham alınarak Muğla genelindeki tüm ilçelerde faaliyetler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini açıkladı. Akkır, "Muğlamızda ihtiyaç sahibi yetim, öksüz, anne-babası ayrı olan çocuklarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için sponsor aileler belirlenecek. Her bir çocuğumuza aylık olarak eğitim, gıda, giysi ve diğer ihtiyaçların toplamı 100 TL yetim bedeli olarak sponsor ailelerimizden alınarak bu çocuklarımıza ulaştırılacak. İlimizde 'Yetim Buluşturma Günleri' tertip edilerek halkımızın belirlenen hedef kitle üzerinde yoğunlaşması sağlanacak. Çocuklar ile gönüllü aileler arasında gönül bağı oluşturmayı planlıyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhh Muğla Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement