İhsaniye'de İlginç Olay - Son Dakika
Güncel

İhsaniye'de İlginç Olay

İhsaniye\'de İlginç Olay

Afyonkarahisar’ın İhsaniye İlçe Belediye tarafından dikilen büyük reklam panolarından biri, kimliği belirsiz kişiler tarafından iş makinası ile yıkıldı.

18.08.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçe Belediye tarafından dikilen büyük reklam panolarından biri, kimliği belirsiz kişiler tarafından iş makinası ile yıkıldı.

İhsaniye Belediyesi, geçtiğimiz aylarda ilçeye gelen misafirleri iyi bir şekilde karşılamak için Akören mahallesi ve Karacaahmet köyü girişlerine, üzerinde "İhsaniye Belediyesi" yazan büyük reklam panoları dikmişti. Bunlar arasında yer alan Karacaahmet girişindeki reklam panosu, belirlenemeyen kişi ya da kişilerin getirdiği iş makinasıyla yıkıldığı kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk şunları söyledi:

"Birlik ve beraberliğin öneminin daha da arttığı, terör saldırılarının yoğunlaştığı, güvenlik kuvvetlerimizin şehitler verdiği böyle bir dönemde bizim diktiğimiz reklam panolarının yıkılması ilginç bulunmuştur. Biz gider Döğer yoluna dikeriz önemli değil. Ancak bu gibi eylemler memleketimize bir şey kazandırmaz. Daha önemli işlere odaklanmalıyız." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhsaniye'de İlginç Olay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement