İki Karış Yeşil Alan Vardı, O Da Gitti! - Son Dakika
Yerel

İki Karış Yeşil Alan Vardı, O Da Gitti!

İki Karış Yeşil Alan Vardı, O Da Gitti!

Urfa'da Topçu Meydanı'nın hemen yanı başındaki refüjlük yeşil alan önce mucurla ardından ise mermer bloklarla kapatıldı.

13.06.2014 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da ağaçların kesilmesinden çok isim tartışmaları ile gündeme gelen Topçu Meydanı'nın hemen yanındaki refüjlük yeşil alan, vatandaşların yaya geçidi olarak kullandığı gerekçe gösterilerek mermer taşla döşendi.

Önceki gün başlayan ve 4 gün süreceği öğrenilen çalışmalarda daha önce yeşil alan olan kısımlar mucur ve ardından mermer bloklarda hemen yanındaki betonarme yapıya uygun bir hale getirildi. Çalışmaları yürüten belediye işçileri, "Salı günü işe başladık. Mermerleri yerleştirerek toprak kısmı kapatıyoruz. Daha önceden vatandaşlar karşıdan karşıya geçmek için refüjdeki yeşil alanı kullanıyormuş. Biz, söylenen işi yapıyoruz. Çalışmalarımız Cuma günü itibariyle tamamlanacak" diye konuştu.

Çevreden geçen vatandaşlar ise yaşanan betonarme çalışmalarına tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Birileri Urfa'da yeşil alan kalmasın diye elinden geleni yapıyor. Toprak kısma önce mucur ardından ise beton döküyorlar. Bunun Türkiye'de bir örneği varsa göstersinler. Refüjdeki yeşil alana tahammül edemeyen yetkililere yazıklar olsun" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel İki Karış Yeşil Alan Vardı, O Da Gitti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement