İki Panelvan Çarpıştı: 2 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İki Panelvan Çarpıştı: 2 Ölü, 5 Yaralı

Iğdır'da farklı istikamette giden iki panelvanın kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan korkunç kazada 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

04.12.2014 19:25  Güncelleme: 20:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da farklı istikamette giden iki panelvanın kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Iğdır-Nahcıvan karayolunda Karakoyunlu istikametine gitmekte olan Mehmet Demir'in kullandığı 72 AE 359 plakalı panelvan, Taşburun köyü mevkisinde önündeki aracı sollamak istediği sırada karşı istikametten gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 76 DH 372 plakalı başka bir panelvanla çarpıştı.

HASTANEDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan Mehmet Demir, İbrahim Gündere, Ahmet Buluş, Ömer Özen, Mehmet Yerlikaya, Ersin ve Murat Tabi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Mehmet Demir ve Ahmet Buluş burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer bir ağır yaralı Ömer Özen'in de ameliyat sırasında kalbinin durduğu, doktorların çabası sonucu yeniden çalıştırıldığı öğrenildi.

ARAÇLAR HURDA YIĞININA DÖNDÜ

Öte yandan çarpışma etkisiyle her iki araç hurda yığınına döndü. Mehmet Demir'in kullandığı aracın motorunun, çarpışmanın etkisiyle kaputtan fırlayarak 50 metre ilerideki araziye yuvarlandığı görüldü. Kazanın ardından bir süre ulaşıma kapanan Iğdır-Nahcıvan karayolu, araçların çekilmesiyle yeniden ulaşıma açıldı.

İki Panelvan Çarpıştı: 2 Ölü, 5 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İki Panelvan Çarpıştı: 2 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement