ÖĞ-DER Erzurum: İl İçi Rotasyonu Destekliyoruz - Son Dakika
Yerel

ÖĞ-DER Erzurum: İl İçi Rotasyonu Destekliyoruz

ÖĞ-DER Erzurum: İl İçi Rotasyonu Destekliyoruz

Şuurlu Öğretmenler Derneği Erzurum Şubesi, yapılacak il içi rotasyonu desteklediklerini bildirdi.

24.07.2014 10:45  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde kamuoyunda çokça konuşulan ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın da gündeminde olduğu bilinen rotasyon haberleri ile ilgili bir eğitim ve öğretmen derneği ÖĞ-DER olarak görüşlerimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

ÖĞ-DER olarak önceki yıllarda yapılan müdür rotasyonunun faydalarının olduğunu ve aynı okulda yıllarca görev yapan öğretmenlerde yaşanan verim düşüklüğünü görmekteyiz. Yıllarca aynı ilçede, okulda veya köyde görev yapıp yer değiştirmek isteyen, fakat açık okul olmadığı için yerinde kalan ve mağdur olan arkadaşlarımızın isteklerini rotasyon isteklerini mantıklı ve adil buluyoruz.

ÖĞ-DER Erzurum şubesi olarak yapılacak il içi rotasyonu destekliyoruz. Bu rotasyonun sadece öğretmenlere değil tüm personele uygulanmasının faydalı olacağını, verimliliği artıracağını ve sürenin de en az 8 yıl olmasının doğru olacağı düşünüyoruz. Doğu da uzun süre aynı yerde görev yapıp batıya, memleketine veya başka bir ile gitmek isteyen öğretmenler içinde Bakanlığımız mutlaka çözüm üretilmelidir. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ÖĞ-DER Erzurum: İl İçi Rotasyonu Destekliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement