İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş'a Kızıldamlar Köyünden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş'a Kızıldamlar Köyünden Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş\'a Kızıldamlar Köyünden Ziyaret

Bilecik’in Kızıldamlar köyünden bir heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

30.09.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Kızıldamlar köyünden bir heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'a teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Bilecik Kızıldamlar Kültür Derneği Başkanı Mustafa Gezen, Kızıldamlar Köyü Muhtarı Metin Gezen, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Turan Erçetin ve öğrencilerden oluşan heyet, Durmuş'a geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 3.Kabak Festivali'ne katılımlarından dolayı teşekkür etti. Fazilet Durmuş, öğrencilere, dersleriyle ilgili çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerde uğraş vermelerinin de gelişimleri açısından büyük önem taşıdığını söyledi ve kendilerine başarılar diledi. Festivaldeki güzel gösterilerinden dolayı öğrencileri tebrik eden Durmuş, öğrencilere eğitim seti hediye etti.

Kızıldamlar Köyü Kültür Derneği Başkanı Mustafa Gezen ve Muhtar Metin Gezen ise, festivale katılımlarından ve verdikleri destekten dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'a teşekkür ettiler.

Fazilet Durmuş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kültürün ön plana çıktığı, değerlerin tanıtıldığı bu tür organizasyonlara katılmaktan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak destek vermekten son derece mutlu olduğunu söyledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş'a Kızıldamlar Köyünden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement