İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan; Yol-İş Sendikası’nı, Ziraat Odası Başkanlığı’nı, Bem-Bir-Sen, Eğitim-Bir-Sen ve Sağlık-Sen başkanlarını ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

16.11.2014 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan; Yol-İş Sendikası'nı, Ziraat Odası Başkanlığı'nı, Bem-Bir-Sen, Eğitim-Bir-Sen ve Sağlık-Sen başkanlarını ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

İlk olarak Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Eyüp Baran'ı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Genel Sekreter Salih Ayhan, "İlimizde sivil toplum örgütlerinin temel direği olan sendikalarımızdan 2 Nolu Yol-İş şubemizi ziyaret ettik. Yapılan seçimlerle güven tazeleyen sendika başkanımıza ve yönetimine hayırlı olsun diyoruz. Demokrasinin temel unsurlarından olan sivil toplum örgütleri, önemli vasıfları yerine getirmektedirler.İdare ile çalışanlar arasında önemli bir köprü görevi yürütmektedir. Bu anlamda Yol-İş Sendikamız da işçilerin idare ile olan bağını, sorunlarını, sosyal haklarını, özlük haklarını, çalışma düzenleriyle ilgili mütevazı ve sağlıklı bir şekilde idaremize sunmaktadır. Bizlerde gerekli değerlendirmeleri yaptıktan sonra çözüm noktasında gerekli adımları atıyoruz." dedi.

Sendika ziyaretinin ardından Ziraat Odası Başkanlığı'na geçen Ayhan'ı Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziraat Odası Başkanlığı'na seçilen Hacı Çetindağ ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Ayhan, "Sivas Ziraat Odası ve Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ile ortak çalışmalar yürüteceğiz. Bu ülkenin en temel kuruluşlarından biri olan Ziraat Odası, çiftçi sorunlarını ilgili makamlara, sosyal platformlara ileten ve gücü artan önemli bir sivil toplum örgütümüz. Uzun zamandan beri Sivas Ziraat Odamızda bir boşluk oluştu, bu boşluğu yeni başkanımız doldurdu. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah iki kurum birlikte ilimize güzel hizmetler sunacaktır." şeklinde konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Hacı Çatindağ ise,"Sivas Ziraat Odası ve Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği ile birlikte çalışacağız ve köylerimizle ilgili planlar yapacağız. Sayın Genel Sekreterimiz Salih Ayhan'a bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Ayhan daha sonra Bem-Bir-Sen, Eğitim-Bir-Sen ve Sağlık-Sen'i ziyaret ederek göreve tekrar seçilen şube başkanlarına görevlerinde başarılar diledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement