İl Spor Merkezlerimiz Kapılarını Açıyor - Son Dakika
Spor

İl Spor Merkezlerimiz Kapılarını Açıyor

İl Spor Merkezlerimiz Kapılarını Açıyor

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından her yıl düzenli olarak organize edilen İl Spor Merkezleri ve Engelliler İl Spor Merkezleri’nin açılışı bu yıl da görkemli bir şekilde yapılacak.

28.06.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından her yıl düzenli olarak organize edilen İl Spor Merkezleri ve Engelliler İl Spor Merkezleri'nin açılışı bu yıl da görkemli bir şekilde yapılacak.

5-18 yaş grubu arasındaki çocuklarımıza en güzel şartlarda spor yaptırmak ve sporun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak amacıyla İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün okulların kapanmasıyla birlikte 34 merkezde ve 28 branşta hizmet verdiği İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) organizasyonunun açılışı Spor Genel Müdürlüğümüzün 78. Kuruluş yıldönümü olan 29 Haziran 2016 Çarşamba günü yapılacak.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı spor tesislerinde 5-18 yaş arasındaki gençlere yüzme hariç atletizm, badminton, basketbol, boks, cimnastik, eskrim, güreş, halter, hentbol, judo, karate, kick boks, masa tenisi, okçuluk, tekvando, tenis, voleybol, vücut geliştirme ve futbol başta olmak üzere toplam 28 farklı branşta kayıtlar devam ediyor.

1938 yılında kurulan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün 78. kuruluş yıldönümü ve il spor merkezlerinin açılışı her yıl 29 Haziran'da kutlanıyor.

Bu yıl il spor merkezlerinin açılış töreni İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç'un katılımlarıyla 29 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 10.00'da Bağcılar Spor Kompleksi Spor Salonunda yapılacak. 39 ilçeden 4000 civarında çocuk ve gencin katılacağı tören, il spor merkezlerinde yetişen çocukların spor gösterileri ve spor aktiviteleriyle sona erecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İl Spor Merkezlerimiz Kapılarını Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement