Ilgın'da Ahilik Haftası Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Ilgın'da Ahilik Haftası Kutlamaları

Ilgın ilçesindeki Lala Mustafa Paşa Külliyesi, Kurşunlu ve Sanayi Camisi'nde Ahilik Haftası dolayısıyla kutlama yapıldı.

27.05.2016 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ilgın ilçesindeki Lala Mustafa Paşa Külliyesi, Kurşunlu ve Sanayi Camisi'nde Ahilik Haftası dolayısıyla kutlama yapıldı.

Etkinlik kapsamında Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ertuğrul Parlak, yönetim kurulu üyeleri ve bir grup esnaf tarafından 200 fidan toprakla buluşturuldu.

Kutlamalar, Ilgın Kaplıcaları'nda düzenlenen programla devam etti.

Ilgın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Parlak, yaptığı konuşmada, "Ekonomimizin işleyişine büyük katkılar sağlayan, sosyal yapımızın temelini oluşturan esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftası'nı kutluyor, Ahilik Haftasının tüm esnaf ve sanatkarlar için hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Ilgın Esnaf ve Sanatkarla Odası tarafından "Yılın Ahisi" seçilen 60 yaşındaki 38 yıllık oda üyesi ziraat aletleri imalat ustası Süleyman Uzman'a Oda Başkanı Parlak tarafından plaket verildi.

Programda, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen ahilik temalı şehir, şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ilgın'da Ahilik Haftası Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement