"İlk Hazırlık Maçında Sergilenen Oyun Umut Verici" - Son Dakika
Yerel

"İlk Hazırlık Maçında Sergilenen Oyun Umut Verici"

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ilk hazırlık maçında Erzincan Refahiyespor'u 6- 0 mağlup ederken, sergiledikleri oyunun umut verici olduğunu söyledi.

10.08.2012 15:00  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ilk hazırlık maçında Erzincan Refahiyespor'u 6-0 mağlup ederken, sergiledikleri oyunun umut verici olduğunu bildirdi.

Hüseyin Eroğlu, rakiplerinin kendilerine göre zayıf bir ekip olduğunu, müsabakada tüm oyuncuların oynadığını ve kimin ne yapabileceğini gördüklerini ifade etti.

Farklı skorun kimseyi yanıltmamasını isteyen Eroğlu, "Goller atılış ve hazırlanış olarak güzeldi. Bizim amacımız takım oyunu oynamak. Bunun yanında takım savunması, topa sahip olup, çok pas yapma ve skor üstünlüğünü ele geçirmek hedeflerimiz olacak" dedi.

Refahiye önünde topun kendilerinde olduğu sürece etkili olduklarını, ancak daha güçlü ve zor maçlarda da bu pas trafiğini aynı şekilde sergilemenin daha çok önem taşıdığına dikkat çeken Hüseyin Eroğlu, "Önceliklerimiz arasında iyi futbol, iyi mücadele ve iyi savunma olacak" diye konuştu.

Hüseyin Eroğlu, ilk maç olmasına rağmen öğrencilerinin mücadelesinden memnun olduğunu da vurguladı.

Kırmızı lacivertliler, yarın 17.30'da Kırıkhanspor, pazar günü yine aynı saatte Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. Altınordu, Nevşehir'deki son hazırlık maçını ise 15 Ağustos Çarşamba günü ise Tekirova Belediyespor ile oynayacak.

Muhabir: Zeynep Hoşgörür

Yayıncı: Bahri Okumuş - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'İlk Hazırlık Maçında Sergilenen Oyun Umut Verici' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement