İlk Yarı Yıl Cezasız Geçti - Son Dakika
Yerel

İlk Yarı Yıl Cezasız Geçti

İlk Yarı Yıl Cezasız Geçti

Çanakkale’de,Valiliğin, okul önlerinde okulla ilişiği olmayan kişilerin beklemesini önlemek ve bunlara idari para cezası uygulanması için aldığı karar kapsamında, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısında bu yönde bir idari yaptırım uygulanmadığı belirtildi.

28.01.2014 09:24

Çanakkale'de,Valiliğin, okul önlerinde okulla ilişiği olmayan kişilerin beklemesini önlemek ve bunlara idari para cezası uygulanması için aldığı karar kapsamında, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısında bu yönde bir idari yaptırım uygulanmadığı belirtildi.

Çanakkale Valiliğinin, "Çanakkale İl Merkezi ve İlçelerinde bulunan İlkokul, Ortaokul, Lise ve dengi okulların çevresinde alınacak tedbirlerle ilgili, okulla ilişiği olmayıp okul çevresinde toplanan şahısların, okul çevresinden uzaklaştırılması ve buna uymayanlara İdari Para Cezası uygulanması" hakkındaki kararı, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ilk yarısında uygulamaya konuldu. İl merkezi ve ilçelerde, okulların giriş ve çıkış saatlerinde, okul önlerinde görevli olan polisler, hem trafik hem de yabancı şahıslar üzerine uygulama yaptı. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü, İl merkezi ve İlçelerinde, 09.10.2013 tarihinden bu güne kadar, Valilik Kararına aykırı davranışta bulunan ve haklarında "Emre Aykırı Davranışta Bulunmaktan" İdari Para Cezası uygulanan şahıs bulunmadığını açıkladı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, bu yöndeki tedbirlerin, yarı yıl tatilinin sona ermesinin ardından yeniden başlayacağını belirttiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlk Yarı Yıl Cezasız Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement