İlk Yerli Tank "Altay" Savunma İşçilerini Gururlandırdı - Son Dakika
Güncel

İlk Yerli Tank "Altay" Savunma İşçilerini Gururlandırdı

İlk Yerli Tank "Altay" Savunma İşçilerini Gururlandırdı

Ankara-Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, ilk milli muharebe tankı "Altay"ın yapımının tamamlanmasının savunma sanayi çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandığını ve savunma sanayi çalışanlarını gururlandırdığını bildirdi...

16.11.2012 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara-Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, ilk milli muharebe tankı "Altay"ın yapımının tamamlanmasının savunma sanayi çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandığını ve savunma sanayi çalışanlarını gururlandırdığını bildirdi Ankara-Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, ilk milli muharebe tankı "Altay"ın yapımının tamamlanmasının savunma sanayi çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandığını ve savunma sanayi çalışanlarını gururlandırdığını bildirdi.

Dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle kamuoyuna tanıtılan milli ana muharebe tankı Altay'ın savunma sanayi çalışanlarını gururlandırdığını belirten Bozal, "2016 yılında seri üretime geçerek savunma sanayinin hizmetine verilecek Altay'ın bakım ve onarımını üstlenecek olan savunma işçisi, yerli tankı savunmada görmenin heyecanını yaşamaktadır" dedi.

Savunma sanayinin millileşmesinin vatanını seven tüm kesimleri mutlu ettiğini anlatan Bozal, "Savunmada millileşme en çok da biz savunma işçilerini memnun etmiştir. Destek olunması halinde savunma sanayinin millileşmesinin önünde hiçbir engel yoktur. Milli savunma işçileri bilgi birikimleri ile savunma sanayinin millileşmesine katkı vermeye hazırdır" diye konuştu.

Milli Savunma işçilerinin savunma sanayine katkılarını anlatan Bozal, temsil ettikleri sendikanın üyelerinin tank, uçak ve gemi bakım, onarım ve elektronik sistemleri ile ilgili ülkeye katma değer olarak yüz milyonlarca dolar katkı yaptığını belirtti. Bozal, en azı 20 yıllık tecrübeye sahip savunma işçilerinin uçak, gemi ve tank yapımı başta olmak üzere savunma sanayinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip olduklarını da sözlerine ekledi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İlk Yerli Tank 'Altay' Savunma İşçilerini Gururlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement