İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kent merkezindeki yığılmanın önüne geçmek, karmaşıklığa çözüm bulmak ve ilçenin güneye doğru gelişmesini sağlamak amacıyla yeni yol açma çalışmalarına hız verdik" dedi.

29.11.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kent merkezindeki yığılmanın önüne geçmek, karmaşıklığa çözüm bulmak ve ilçenin güneye doğru gelişmesini sağlamak amacıyla yeni yol açma çalışmalarına hız verdik" dedi.

Tok, belediye ekiplerinin açtığını yol çalışmalarını inceledi.

Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden Tok, "Kent merkezindeki yığılmanın önüne geçmek, karmaşıklığa çözüm bulmak ve ilçenin güneye doğru gelişmesini sağlamak amacıyla yeni yol açma çalışmalarına hız verdik. İlçe genelinde yürütülen mevcut çalışmaların bir an önce tamamlanması ve vatandaşın hizmetine sunmak için çalışmaların hız kesmeden devam edecek" diye konuştu.

İlkadım'da kentleşmenin sahil kısmından güney koridorunda ilerlemesiyle yeni yollar açılmasına ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Tok, şunları kaydetti:

"Daha modern bir İlkadım inşa etmek için yeni yol açıyoruz. İlçemizi hak ettiği çağdaş görünüme kavuşturmak için her noktaya hizmet götürüyoruz. Bu manada Kavacık'ta gerçekleştirdiğimiz yeni yol açma ve çevre bağlantı yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Yoğun mesai harcayan ekiplerimiz alt yapı ile ilgili teknik işlemlerini sonlandırdıktan sonra çehreye yakışan bir çalışma ile yeni yollarımızı en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlkadım Belediye Başkanı Tok Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement