İlkadım'da Okullar Hayat Oluyor" - Son Dakika
Yerel

İlkadım'da Okullar Hayat Oluyor"

İlkadım\'da Okullar Hayat Oluyor"

İlkadım Belediyesi, “Okullar Hayat Olsun” projesi ile okullarda sporu yaygınlaştırarak genç nesillere spor kültürünü aşılıyor.

20.02.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediyesi, "Okullar Hayat Olsun" projesi ile okullarda sporu yaygınlaştırarak genç nesillere spor kültürünü aşılıyor.

İlkadım Belediyesi, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile İlkadım ilçesinde ki okullarda bulunun bahçe ve bina içinde uygun noktalarda spor alanları oluşturularak öğrencileri spora teşvik edecek olan "Okullar Hayat Olsun" projesi hayata geçiriliyor. Okullarda oluşturulacak alanlarda gençlerin spora yönelmesi için gereken her türlü imkanlar kullanılacak.

Son dönemde okulların yaşam merkezine dönüştürülme çabasından bahseden Erdoğan Tok, "Biz de İlkadım Belediyesi olarak bu çabaya destek olacağız. Okullar hayat olsun projesi ile pilot okullardan başlamak kaydı ile okulların bahçe ve bina içinde uygun bir yerinde spor alanları oluşturacağız. Gün içerisinde öğrencilerin kullanacağı bu spor alanlarını, okul saatlerinin dışında velilerde kullanacak. Bununla ilgili protokolü İlçe Milli Eğitim Müdürü ile imzaladık. Sağlıklı bir İlkadım için, spor yapan bir İlkadım hedefliyoruz. Sporun birçok branşında faaliyet yapmak suretiyle büyük bir sporcu havuzu oluşturacağız, herkes şampiyon olmak zorunda değil ancak her bireyin, her çocuğun, hayatında spora yer verilmesi gerektiği inancını taşıyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'da Okullar Hayat Oluyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement