İlkadım'da Öncelik İnsan - Son Dakika
Yerel

İlkadım'da Öncelik İnsan

İlkadım\'da Öncelik İnsan

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ’ben değil, biz’ anlayışıyla İlkadım’ı yönettiklerini söyledi.

06.11.2015 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'ben değil, biz' anlayışıyla İlkadım'ı yönettiklerini söyledi.

Kent genelini ilgilendiren birçok projeyi hayat geçirdiklerini kaydeden Başkan Erdoğan Tok, "Bizim faaliyete geçirdiğimiz hizmetlerimiz ve etkinliklerimiz Samsun geneline hitap etmektedir. Biz hizmetlerimizi insan önceliklerini tespit ederek yapıyoruz. Bir kentin acil çözülmesi gereken neyi varsa o çalışmaları hayata geçirmeye çalışıyoruz" dedi.

KENTİN ÖTESİNDE VİZYON

Yaşayan bir kentin tüm ihtiyaçlarını gözeten çalışmalara ağırlık verdiklerini söyleyen Başkan Tok, "Biz, İlkadım Belediyesi sınırlarının çok daha ötesinde bir kent vizyonu hedeflemekteyiz. Yalnızca günün ihtiyaçlarını değil gelecek nesiller içinde önemli yatırımlar yapıyoruz. Hayata geçirmiş olduğumuz projelerle vatandaşımızın sosyal yaşam alanını genişletiyoruz. İlkadım Belediyesi olarak birçok hizmeti ve projeyi yaparken önce kentimizin ve vatandaşımızın önceliklerini tespit ediyoruz. Bununla birlikte görevi devraldığımız günden bugüne sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ederek istişareler yapıyoruz. Biz İlkadım'ı ben anlayışı ile değil, biz anlayışıyla yönetiyoruz. Biz sivil toplum örgütleri temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları, vatandaşlarımız ve ekibimizle Büyük İlkadımız" diye konuştu.

STANDARTLARI YÜKSEK KENT

Hizmet anlayışlarının temel prensibinin vatandaşa hizmetin en iyisini ve en kalitelisini sunmanın gayreti olduğunu dile getiren Tok, "Belediyemiz, İlkadım'a yapılan hizmetleri, çağdaş belediyecilik anlayışının gereklerine uygun bir biçimde gerçekleştirme çabasındadır. Halkımızı modern, çağdaş ve standartları yüksek bir şekilde yaşatmak için çalışmalarımız devam edecektir" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadım'da Öncelik İnsan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement