İlkadımlı Bayanların El Becerileri Beğeni Topladı - Son Dakika
Yerel

İlkadımlı Bayanların El Becerileri Beğeni Topladı

İlkadımlı Bayanların El Becerileri Beğeni Topladı

İlkadım Belediyesi ile İlkadım Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Unkapanı Kültür Merkezi Kursiyerlerinin El Sanatları Sergisi, törenle ziyaretçilerine açıldı.

14.06.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediyesi ile İlkadım Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği Unkapanı Kültür Merkezi Kursiyerlerinin El Sanatları Sergisi, törenle ziyaretçilerine açıldı.

İlkadım Belediyesi Hanımlar Lokali'nde gerçekleştirilen serginin açılışına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, İlkadım Halk Eğitim Müdürü Kemalettin Ak ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından bayanların bir sene boyunca kurs eğitimleriyle el becerilerinden oluşan ürünler konuklar tarafından büyük beğeni topladı.

İlkadım Belediyesi olarak kültür merkezlerinde bayanlara yönelik açılan el sanatları kurslarında 3 bine yakın kursiyerin bulunduğunu ve bu rakamın arttırmaya yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Düzenlenen bu güzel sergide emeği geçen herkesi kutluyorum. Belediyemiz ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi birlikteliği ile el sanatları kurslarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Şu an 3 bine yakın kursiyerimiz var. Amacımız bu kursiyerlerimizin sayısını daha çok arttırmak. Kadınlarımız bu kurslarımızda istihdam noktasında da katma değer oluşturuyor. Bir yıl boyunca kendi emekleri ile bu güzel eserleri yapan bayanlarımızı kutluyorum. Açılışını yaptığımız bu sergimizi herkesin ziyaret etmesini tavsiye ediyorum" dedi.

Serginin bir hafta boyunca ziyarete açık kalacağı öğrenildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlkadımlı Bayanların El Becerileri Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement