İlklerin Kulübü Trakya Birlik - Son Dakika
Yerel

İlklerin Kulübü Trakya Birlik

İlklerin Kulübü Trakya Birlik

Trakya Birlik Spor Kulübü, Afyon’dan düzenlenen Minikler Ligi’ne terfi müsabakalarında kulüp olarak 16. sırada yer alarak, bir üst lige katılma başarısı gösterdi.

27.12.2016 13:36

Trakya Birlik Spor Kulübü, Afyon'dan düzenlenen Minikler Ligi'ne terfi müsabakalarında kulüp olarak 16. sırada yer alarak, bir üst lige katılma başarısı gösterdi.

Trakya Birlik Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kurulduğu 1987 yılından bu yana Türk Güreşine birçok şampiyon sporcu yetiştiren ve bünyesinde 20'nin üzerinde Milli sporcu barındıran Trakya Birlik Spor Kulübü 24-25 Aralık 2016 tarihleri arasında Afyon'da düzenlenen Minikler Ligi'ne terfi Müsabakalarında 48 takım 500 sporcunun katıldığı turnuvada kulüp olarak 16. sırada yer alarak Minikler Ligi'ne katılmayı hak ederek, başarılarına bir başarı daha ekleyerek Türk Güreşi'nin her kategorisinde iddialı olduğunu kanıtladı" denildi.

Bilindiği Üzere Kulübümüz 2016 yılında düzenlenen Rio Olimpiyatlarına 4 Sporcu göndererek tarihi bir başarı elde ederken, Büyük Erkekler 1.liginde Bölgemizi temsil eden tek takım olma ünvanını taşımaktadır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel, kendilerine her zaman güvenerek maddi manevi desteği hiçbir zaman esirgemeyen ve güreşin Edirne ve Türkiye'de 1 numarası olması için her zaman çalışan Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri ve Trakya Birlik Genel Müdür Vekili Hakan Çalen, Trakya Birlik Spor Kulübü Teknik Direktörü Habil Kara ve yardımcıları Aziz Özcan, Turhan Arslantürk ve Tamer Ergül nezdinde tüm sporcularımızın ailelerine teşekkürlerini iletti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlklerin Kulübü Trakya Birlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement