İlköğretim Haftası Aliağa'da Kutlanacak - Son Dakika
Yerel

İlköğretim Haftası Aliağa'da Kutlanacak

İlköğretim Haftası Aliağa\'da Kutlanacak

2015-2016 Eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlamaları 28 Eylül Pazartesi günü Aliağa’da yapılacak etkinlikler ile başlayacak.

23.09.2015 13:37

2015-2016 Eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlamaları 28 Eylül Pazartesi günü Aliağa'da yapılacak etkinlikler ile başlayacak.

Aliağa Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak etkinlikler saat 09.00'da Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğün Derse'nin Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okunacak. Etkinlikler, Atatürk Ortaokulu'nda yapılacak olan günün anlam ve önemine dair konuşmalar ile devam edecek. Atatürk İlkokulu Müdürü Yahya Çolak, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ve Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, etkinlikte konuşmalarını yapacak. Konuşmaların ardından günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okunacak. Etkinlikler sonrasında Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz ve Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse Atatürk Ortaokulu'nda sınıf ziyaretlerinde bulacak. İlköğretim Haftası boyunca Aliağa'da anaokullar, ilkokullar ve ortaokullarda etkinlikler düzenlenecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlköğretim Haftası Aliağa'da Kutlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement