İmam Hatip Lisesi Öğrencileri'nden Başkan Eyvaz'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

İmam Hatip Lisesi Öğrencileri'nden Başkan Eyvaz'a Teşekkür

İmam Hatip Lisesi Öğrencileri\'nden Başkan Eyvaz\'a Teşekkür

Çorum'un Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz'a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

07.06.2013 19:53

Çorum'un Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz'a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye Kültür Salonu'nda Alaca Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen şiir dinletisinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan öğrenciler, Başkan Eyvaz'a çiçek takdim ettiler.

Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Yılmaz Karaalp, Başkan Eyvaz'a şiir dinletisine verdiği destekten ötürü teşekkür ederek, "Başkan beyin verdiği destek sayesinde hem öğrencilerimiz kendilerini kanıtlamış oldu, hem de biz güzel bir program hazırlamış olduk" dedi.

Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrencileri düzenledikleri güzel programdan dolayı kutladı. Eyvaz, "Alacalılar İmam Hatiplileri özlemişti. Bu program İmam Hatip'in puanını arttırmış oldu. Tabii ki bu tip programlarda heyecan olmayınca program da olmuyor. Bundan sonraki dönemlerde de şiirleri daha iyi okursunuz. Heyecan işi güzelleştiriyor" diye konuştu.

Başkan Eyvaz, öğrencilere bir nasihatte bulunarak okul döneminde hutbeye çıkmalarını istedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmam Hatip Lisesi Öğrencileri'nden Başkan Eyvaz'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement