İmparator 7 Çocuğuna 7 Daire Hediye Edecek - Son Dakika
Magazin

İmparator 7 Çocuğuna 7 Daire Hediye Edecek

İmparator İbrahim Tatlıses, temelini attığı inşaatlarının bitmek üzere olduğunu ve biten inşaatlardaki 7 daireyi 7 çocuğuna hediye edeceğini duyurdu.

28.06.2016 19:24  Güncelleme: 19:25

Türk müziğinin imparatoru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan 'Tatlıses Konakları Kuşadası' projesindeki 60 daireden 7'sini çocuklarına hediye edeceğini açıkladı.

7 ÇOCUĞUNA 7 DAİRE HEDİYE EDECEK

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla temelleri atılan inşaatlarda sona gelindiği müjdesini veren İbrahim Tatlıses, tamamlanan 7 daireyi ise çocukları Ahmed, Gülşen, Gülden, Melek, Dilan, İdo ve Elif'e hediye edeceğini duyudu.

İşte imparatoron paylaşımına eklediği o not:

"Tatlıses Konakları Kuşadası'nın 3,5 ay önce temel atmıştık ve şimdi bu hale geldi. 2 ay sonra da tapu teslimini yaparız Allah izin verirse, inşallah... Yalnız bu 60 dairenin 7'si çocuklarımın; Ahmed'in, Gülşen'in, Gülden'in, Melek'in, Dilan'ın, İdo'nun ve Elif'in... Geri kalan da bizim, yani orayı yapan müteahhitlerin ve orada oturacak olanların... Yaradan hayırlı oturmalar nasip etsin inşallah. Not ne inşaattan kurtuldum ne de kebapçılıktan; bunda da vardır bi hayır..."

İmparator 7 Çocuğuna 7 Daire Hediye Edecek

Son Dakika Magazin İmparator 7 Çocuğuna 7 Daire Hediye Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement