İndirimli Akaryakıt Kuyruğu - Son Dakika
Güncel

İndirimli Akaryakıt Kuyruğu

İndirimli Akaryakıt Kuyruğu

Yeni Hizmete Giren İstasyon, Akaryakıtı Açılışa Özel Yüzde 25 İndirimle Satacağını Duyurdu.

24.12.2010 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFYONKARAHİSAR'da bir akaryakıt firmasının yeni hizmete giren istasyonu, benzin, mazot ve LPG'yi açılışa özel yüzde 25 indirimle satacağını duyurdu.

İndirim nedeniyle akaryakıt istasyonunun önünde uzun araç kuyrukları oluştu, polis kavgaya karşı önlem aldı.

Türkiye genelinde hizmet veren akaryakıt firması Petroturk'un Afyonkarahisar'daki bayisi Biryıldıran Kardeşler İstasyonu'nun açılışına özel uyguladığı yüzde 25 indirim, kuyruğa neden oldu. Şehir merkezindeki Sanayi Sitesi'nin girişinde bulunan akaryakıt istasyonunda araçlar, indirimli akaryakıt satışından yararlanmak için sıraya girdi. 4'ü benzin, 4'ü mazot, 4'ü LPG olmak üzere 12 pompayla hizmet veren istasyondan 3 saatte 1000'i aşkın araç, akaryakıt satın aldı. İndirimli akaryakıt kampanyasından il merkezinde oturanların yanı sıra çevre ilçe ve köylerden gelenler de yararlandı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de olası kavgaları önlemek için olay yerinde güvenlik önlemleri aldı.

Akaryakıt istasyonunun müdürü Saadettin Yanmaz, açılıştan sonra da yüzde 15'lere varan iskonto ile satışa devam edeceklerini söyledi. Yanmaz, "Pompa başındaki çalışanlarımız araçlara yetişememekten şikayetçi. İnsanlarımız ucuz akaryakıtı özlemişler. Biz de bu özlemlerini gidermeye çalışıyoruz" dedi.

Petroturk Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Ağaoğlu da, şirketlerinin Türkiye genelinde hizmet verdiğini, belirterek, bu şekildeki kampanyaları zaman zaman tekrarladıklarını söyledi.

Yüzde 25'lik indirimli satış akşam saat 20.00'ye kadar devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İndirimli Akaryakıt Kuyruğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement