İnebolu'da Seçim Tedbirleri - Son Dakika
Yerel

İnebolu'da Seçim Tedbirleri

İnebolu\'da Seçim Tedbirleri

İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, seçim güvenliğinin sağlanması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

05.03.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnebolu Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, seçim güvenliğinin sağlanması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Kaymakam Görgülüarslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnebolu'nun yanı sıra adliyeleri kapatılan Çatalzeytin, Abana, Bozkurt ve Doğanyurt ilçe seçim kurullarının İnebolu Adliyesi bünyesinde oluşturulduğunu söyledi.

İlçeye polis takviyesi talebinde bulunduklarını belirten Görgülüarslan, "Beş ilçede toplam 256 seçim sandığı bulunuyor. Her sandığın iki görevlisinin buraya gelmesi hukuki bir gerçekken bunun yanına adaylar ve partililer de katılınca 500 ile bin kişi arasında bir yoğunluk olacaktır. Bununla ilgili güvenliğin sağlanması için tedbirlerimiz var. Özellikle siyasi partilerimizden anlayış bekliyoruz" diye konuştu.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakimlerle işbirliği içerisinde planlama yaptıklarını belirten Görgülüarslan şunları kaydetti:

"Her türlü hazırlıklarımız ilgili emniyet jandarma birimleriyle bir koordinasyon içerisinde gerçekleştirildi. Çok fazla bir problem beklemiyoruz ama yine de o günün heyecanı ve yoğunluğu da hesap edilerek olasılıklar göz önünde bulunduruluyor. Ama biz emniyet ve jandarma unsurları olarak her türlü tedbirleri alsak da asıl iş, asıl sorumluluk bizim siyasilerimize düşüyor. Siyasilerimizin de o gün ekiplerimize ve arkadaşlarımıza yardımcı olmalarını bekliyoruz." - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnebolu'da Seçim Tedbirleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement