İnegöl Belediye Başkan Adayları Seçimi Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediye Başkan Adayları Seçimi Değerlendirdi

İnegöl Belediye Başkan Adayları Seçimi Değerlendirdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, belediye başkanlığı yarışına giren adaylar seçimleri değerlendirdi.

01.04.2014 11:19

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, belediye başkanlığı yarışına giren adaylar seçimleri değerlendirdi.

Saadet Partisi (SP) adayı Salih Berber, vatandaşların, korktukları partinin karşısındaki güçlü olduğuna inandıkları partiye oy verdiklerini iddia ederek, "Hayırlı uğurlu olsun. Rabbimizden bu işin hayırlı olmasını diledik, hayırlı değilse o işi de bizden uzaklaştır diye dua ettik. Geldiğimiz bu noktada vatandaşımız şu ve ya bu şekilde doğru veya yanlış bir tercihte bulunmuştur. Sonucun hayırlı olmasını diliyoruz. İnanç partisi olduğumuz için, Allah rızası için çalışmalarımızı yaptık. Beklediğimiz bir oy oranı olmadı. Daha güzel sonuçlar bekliyorduk. Belediyeyi almayı ümit ediyorduk" dedi.

CHP İnegöl adayı Şevket Mollaer ise, "Beklediğimiz oy oranı değildi. Bu oyun üzerinde bir oy bekliyorduk. Ama maalesef İnegöl'de MHP, Bursa'da CHP denilmesi çok etkili oldu. Vaziyet de bunun etkili olduğunu gösteriyor. Bizim ulaşamadığımız partililerimizin kafalarını bir şekilde çeldiler. MHP oylarını aldı da, tabi bu halkın takdiri. Söylenecek bir sözümüz yok. Ama İnegöl ile ilgili projelerimize devam edeceğiz. Televizyon programında bile İnegöl'le ilgili projelerimizi diğer adaylar beğendiler. Beğendiklerini halkın önünde açıkladılar. İnşallah Sayın Alinur Aktaş bu projeleri uygular da İnegöl nefes alır. Aksi takdirde İnegöl otopark yönünden 5 yıl sonra kilitlenecek. Altyapı zaten malum. İnegöl'le ilgili seçim çalışmalarına bıraktığımız yerden aynen devam edeceğiz. Siyaseti halk için yapıyoruz. Doğruları İnegöl halkına göstereceğiz. Halkın takdiri buymuş" dedi.

MHP adayı Fikret Fidan da, "Beklediğimize yakın sonuç oldu. İnsanlar tercihini yaptı. Sonuç İnegöl'e hayırlı olsun. Alinur Başkan'a başarılar diliyorum, tebrik ediyorum. Yenice ve Cerrah'ta ciddi anlamda hayal kırıklığı oldu. Kurşunlu da hayal kırıklığı yaşattı. Ama hayırlısı olsun. Oylar bir tarafa kaydı. Biz öyle bir şey duymuştuk. Böyle bir şey olabileceğine ihtimal vermedik. Daha önceden duyum almıştık. Biz Cenab-ı Allah'tan hayırlısını istedik, elimizden gelen gayreti de gösterdik. Vicdanımız da rahat, yanlış bir şey yapmadık. İnsanların tercihi böyle, inşallah hayırlısı olur. Destekleyen bütün insanlara çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöl Belediye Başkan Adayları Seçimi Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement