İnegöl Belediyespor, Galatasaraylı Sporcuyu Kadrosuna Kattı - Son Dakika
Spor

İnegöl Belediyespor, Galatasaraylı Sporcuyu Kadrosuna Kattı

İnegöl Belediyespor, Galatasaraylı Sporcuyu Kadrosuna Kattı

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'ndan smaçör mevkii oyuncusu Fırat Ezel Filiz’i renklerine bağladı.

07.07.2014 17:22

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'ndan smaçör mevkii oyuncusu Fırat Ezel Filiz'i renklerine bağladı. Tecrübeli oyuncu, düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele verdiği Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde Play-out serisinde lige tutunmayı başaran İnegöl Belediyespor, ikinci sezonuna daha iddialı hazırlanıyor. Transfer defterinin açıldığı günden bugüne üç sözleşme yenileme, 6 dış transfer olmak üzere toplam 9 transfere imza atan turuncu-lacivertli takım, son olarak Galatasaray FXTCR takımından Fırat Ezel'i renklerine bağladı.

Aselsan, Polis Akademisi ve Koleji, Çankaya Belediyesi, Sivas 4 Eylül Belediyesi ve geçtiğimiz sezon Galatasaray FXTCR formasını giyen 26 yaşındaki 1,97 boyunda smaçör mevkii oyuncusu Fırat Ezel Filiz için imza töreni düzenlendi. İnegöl Belediyesporlu yöneticilerin de katıldığı törende konuşan Başkan Yardımcısı Nuhi Solak, "Bugün Galatasaray'da oynayan smaçör Fırat Ezel Filiz ile anlaşmış bulunuyoruz. Kendisine bize göstermiş olduğu yakınlıktan ve fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah hem İnegöl Belediyespor'a hem de kendisine hayırlı olur. İyi bir sezon geçiririz diye temenni ediyorum. Transferlerimiz devam edecek. Yaklaşık 3 oyuncuyla daha anlaşma sağlayıp transfer sezonunu kapacağız" dedi.

Turuncu-lacivertli ekibin son transferi Fırat Ezel Filiz ise, "İnegöl Belediyespor'a geldiğim için çok mutluyum. İnşallah hayırlı ve sakatlıksız bir sezon geçiririz. Hedefimiz Play-off. İnşallah Play-off'a kalırız. İnegöl Belediyespor'un gayet güzel bir taraftarı var. Atmosfer olarak çok iyi bir atmosfere sahip. Gelen takımlar için çok zor bir atmosfer. Umarım bize de faydası dokunur. Taraftarın desteğiyle daha iyi maçlar çıkaracağımızı düşünüyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegöl Belediyespor, Galatasaraylı Sporcuyu Kadrosuna Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement