İnegöl'de Bonzai İçen 6 Genç Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

İnegöl'de Bonzai İçen 6 Genç Hastanelik Oldu

İnegöl\'de Bonzai İçen 6 Genç Hastanelik Oldu

Ankara'da bir petrol istasyonu arkasında bulunan boş alanda bonzai içtikleri iddia edilen Aleyna K. Gönül Ş. ve Murat Ç.yi gören vatandaşlar polise haber verdi.

26.07.2014 03:53  Güncelleme: 09:19

Edinilen bilgilere göre saat 23: 00 da Bursa Ankara yolu üzerinde bulunan bir petrol istasyonu arkasında bulunan boş alanda bonzai içtikleri iddia edilen yaşları 18 ile 20 arasında değişen Aleyna K., Gönül Ş. ve Murat Ç.'yi yarı baygın halde gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılan gençler İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

Bu olaydan yaklaşık yarım saat sonra Osmanbey Caddesi üzerinde bulunan başka bir boş alanda bonzai kullandıkları iddia edilen Halil İbrahim E., Volkan E. ve Volkan D. de aynı şekilde vatandaşlar tarafından yarı baygın halde bulundu. Gençler 112 görevlilerince aynı hastaneye kaldırıldı. Olayı duyan gençlerin yakınları hastane önünde toplanırken hastaneye gelmek için yola çıkan gençlerin yakınlarından biri kaza yaptı.

Gençlerin arkadaşı olduğu öğrenilen Ümit G. 27 AS 127 plakalı otomobil ile acil servis önünde Sezer Çetin idaresindeki motosiklet sürücüne çarptı. Kazada motosiklet sürücü yaralandı. Yaralı acil servise kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gençlerin yakınları hastane polis ve sağlık personeliyle kavga edince duruma polis ekipleri müdahale etti. Kısa süreli arbedenin ardından polis ekipleri gençlerin yakınlarını acil servisten uzaklaştırdı. Bonzai vakasında hastane getirilen 17 yaşındaki Volkan E.?nin durumun ağır olması nedeniyle Bursa Şevket Yılmaz Hastanesi'ne sevk edildi. Ambulansta kalbi duran gencin sağlık ekiplerinin müdahalesiyle tekrar hayata döndürüldüğü ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Volkan E'nin hayati tehlikesi sürdüğü diğer gençlerin ise tedavilerinin İnegöl Devlet Hastanesi acil servisinde devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl'de Bonzai İçen 6 Genç Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement