İnegöl Genç İşcinin Acı Sonu - Son Dakika
Güncel

İnegöl Genç İşcinin Acı Sonu

İnegöl Genç İşcinin Acı Sonu

Genç işcinin acı sonuBURSA'nın İnegöl ilçesinde mobilya imalathanesinde işçi olarak çalışan 34 yaşındaki Turgay Kaya, makinede kesmeye çalıştığı ahşaptan fırlayan bir parçanın başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

12.07.2016 15:44

Genç işcinin acı sonu

BURSA'nın İnegöl ilçesinde mobilya imalathanesinde işçi olarak çalışan 34 yaşındaki Turgay Kaya, makinede kesmeye çalıştığı ahşaptan fırlayan bir parçanın başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Talihsiz işci çağrılan ambulans gelene kadar yaşamını yitirdi.

İnegöl'de Mahmudiye Maallesi 23. Sokakta bulunan bir mobilye imalathanesinde işçi olarak çalışan Turgay Kaya bugün ebatlama makinesinde ahşapları kesmek istedi. Sıkışan bir parçalının fırlayıp yüzüne isabet edip gözünü parçalaması sonucu ağır yaralanan Kaya olduğu yere yığıldı. Haber verilmesi sonucu çağrılan ambulans gelene kadar yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan işcinin cansız bedeni cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemeden sonra, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegöl Genç İşcinin Acı Sonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement