İnegöl İlçe Stadında İnceleme - Son Dakika
Spor

İnegöl İlçe Stadında İnceleme

TFF yetkilileri, Bursa'nın İnegöl ilçesinde oynanacak UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası 1. eleme turu grup müsabakaları öncesinde statta incelemelerde bulundu.

19.08.2014 18:33  Güncelleme: 18:37

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Eylül ayında Bursa'nın İnegöl ilçesinde oynanacak UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası 1. eleme turu grup maçları öncesinde, İnegöl İlçe Stadı'nda incelemelerde bulundu.

TFF Stadyum ve Güvenlik Uzmanı Buğra Cem İmamoğulları ile TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez tarafından yapılan incelemelerde, stattaki eksiklikler belirlendi.

İncelemede, İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, başkan yardımcısı Seçkin Kurşun, altyapı sorumlusu Mehmet Döngel, basın sözcüleri Emrah Erim, Burak Şimşek ve kulüp müdürü Yavuz Memiş de yer aldı.

Kulüp başkanı Eşref Güç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014-2015 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Şampiyonası 1. eleme turu grup maçlarının İnegöl'de oynanmasına karar verildiğini hatırlatarak, "Bu doğrultuda stadımızda incelemeler yapıldı. Eksik konular tarafımıza bildirildi. Biz de en kısa zamanda eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.

Türkiye'nin elemelerde 13 Eylül'de İtalya, 15 Eylül'de Galler, 18 Eylül'de de Kazakistan ile karşılaşacağını ve tüm maçlarının saat 14.00'de oynanacağını belirten Güç, ilçe halkını milli takıma destek vermek için stada beklediklerini söyledi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İnegöl İlçe Stadında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement