İnegölspor'a Modern Tesis Hazırlığı - Son Dakika
Güncel

İnegölspor'a Modern Tesis Hazırlığı

İnegölspor\'a Modern Tesis Hazırlığı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı İnegölspor'a spor kompleksi yapmaya hazırlandığı bildirildi.

10.04.2016 12:09

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı İnegöl spor'a spor kompleksi yapmaya hazırlandığı bildirildi.

Geçtiğimiz sezon talepler üzerine kulübe son model takım otobüsü hediye eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de İnegölspor için Bursa-Ankara yolunun hemen kuzeyindeki Baykoca Mahallesi sınırları içindeki 40 bin metrekare alana modern bir tesis kazandırmak için harekete geçti.

"DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

" Bursaspor'dan sonra en önemli takımımız İnegölspor" diyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Recep Altepe, şunları söyledi:

"İnegölspor'un marka değerinin artması ve daha büyük başarılara imza atması için biz de elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz. Geçen sezon, bir otobüs hediye etmiştik, şimdi de yeni tesisler hediye etmek istiyoruz. Bursa'ya, İnegöl'e yakışan güzel tesis olacak. Baykoca Mahallesi'nde 40 bin metrekare alan üzerine kurulacak tesislerde 2 adet 68x105 ebatlarında futbol sahası, tribünleri, bir halı saha, kafeterya ve sosyal tesisler bulunacak. Önümüzdeki ihaleyi yapıp, bir an önce bu tesisleri İnegöl'e kazandırmak istiyoruz."

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnegölspor'a Modern Tesis Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • inegölll: O zaman stadyum taşınmayacak.Sadece tesisler olacak öyle mi?Üzüldüm...Çünkü hastanenin dibinde,evlerin arasında kaldı... 0 0 Yanıtla

Advertisement