Infinite Crisis Ön İnceleme - Son Dakika
Teknoloji

Infinite Crisis Ön İnceleme

Infinite Crisis Ön İnceleme Süper kahramanları bir MOBA oyununda oynayıp ve rakiplere karşı oynamak istiyorsanız Infinite Crisis aradığınız oyun. MOBA dünyasına girişini gerçekleştirecen Infinite Crisis League Of Legends, DOTA 2, Heroes Of The Storm, Smite ve diğer bir çok MOBA oyunlarına rakip olarak çıkışını gerçekleştirdi.

28.03.2015 00:46

Infinite Crisis Ön İnceleme

Süper kahramanları bir MOBA oyununda oynayıp ve rakiplere karşı oynamak istiyorsanız Infinite Crisis aradığınız oyun.

MOBA dünyasına girişini gerçekleştirecen Infinite Crisis League Of Legends, DOTA  2, Heroes Of The Storm, Smite ve diğer bir çok MOBA oyunlarına rakip olarak çıkışını gerçekleştirdi. DC Comics karakterleri ile oynayabilmek ayrı bir zevk. Filmlerini, dizilerini, çizgi romanlarını takip ettiğimiz ve hayranlıkla hayallerimizi kaplayan o kahramanlar ile karşılıklı kapışmak oldukça zevkli. Batman ile Joker'i yenmek yada Superman ile Aquaman'e kafa tutmak ve bunu 5v5 olarak bir harita üzerinde oynamak mükemmel.

Infinite Crisis oyunu DOTA 2 ve League of Legends oyunlarına rakip olabilecek mi ?

Bildiğiniz üzere milyon dolar bütçelere sahip turnuvaları yapılan League of Legends, DOTA 2 gibi bir çok MOBA oyunu arasında sağ kalabilmek ve büyük kitlelere erişebilmek oldukça zor. Yılların köklenmiş şirketlerinden biri olan Warner Bros bu oyunun dağıtımcılığını yapıyor. DC Comics karakterlerinin tüm imtiyazlarını ve reklamlarını kullanarak oyun camiasında güzel bir yere gelmeyi hedefleyen Infiniti Crisis ilk bakışta çokta hoş görünüyor.

Oyundaki karakterleri satışı yapılan paketler ile satın alabilmek mümkün. Şirket oyunda 2 adet paket satışa çıkarmış durumda ve bu paketlerin detaylarını sizlere ki haberimizde vermiştik. Oyunun destekleneceği ve geliştirileceği aşikar. Arkasında çok büyük reklam var ki zaten bu karakterlerin sadece isimleri bile bütün dünyanın bildiği en büyük süper kahramanlar.

Oyuna gelecek olursak Infinite Crisis girer girmez zaten alıştırmalar ile oyunu bizlere tanıtıyor ve oynanış açısında neler yapmamız gerektiğini gösteriyor. Görüntü açısından karikatür çizimleri ve haritanın da bu süper kahramanların hikayelerine uygun yapılmış olması çok güzel. Diğer MOBA oyunları gibi bu oyundan zaten yeşillik bir alan üzerine yada bir taraf yeşil diğer taraf daha karanlık ve gotik bir yapıya sahip olması gibi böyle bir haritanın yapılmamış olması en göze çarpan şeylerden birisi ve bu oyunun tamamen atmosferini de değiştiriyor. Neden diyecek olursanız çünkü bunlar DC Comics karakterleri ve normal hikayelerinde diğer MOBA oyunlarının haritaları gibi bir yerlerde yaşamıyor ve oralarda savaşmıyorlar. Hepsinin kendine özgü yerleri var tahmin edebileceğiniz üzere Batman karakterinin Gotham şehrinde olması gibi. Bundan dolayıdır ki bu harita hiç göze batmıyor ve hatta oyunun genel atmosferini de diğer oyunlara nazaran değiştiriyor. Bu gerçekten büyük bir artı. Gel gelelim oynanışa, oyun oynamaya başladığınız andan itibaren size bir Heroes of the Storm havası yaşatıyor oynanış bakımından. Oyuna girer girmez müthiş bir heyecan yaşayıp, işte hayalimizdeki kahramanları bu şekilde bir oyunda oynayabileceğiz ve bunun e-spor olabileceğini düşünsene diyoruz. Rakip olduğu oyunlar çok dişli ve güçlüler, ayrıca arkalarında milyonları aşan bir kitleye sahipler. Fakat bizde Flash var yada bizde Wonder Woman var diyebileceğiniz bir moba geldi. Bunun çok büyük bir avantajı var. Oyun daha betadan yeni çıktı ve daha yeni oynanmaya başladı. Şimdiden olumlu yorumlar almaya da devam ediyor. Şuan için oyun hakkında çok detaylı ve derin inceleme yapmadan büyük eleştiriler yapmak yada çok büyük övgüler saydırmak mümkün değil. Zamanın bunu göstereceğine ve oyuncuların ne denli yorumlar ile oyuna bakacağını da gözlerden kaçırmamalıyız.

İlk bakışta oyun için diyeceklerimiz bunlardan ibaret, kısa zamanda incelemesini de sizlerle paylaşacağız. Hemen aşağıdan oyuna ilk girişimizi ve oyunla ilgili ilk söylediklerimizi izleyebilirsiniz.

Bu habertarafından yayınlanmıştır.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Infinite Crisis Ön İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement