Ing Bank'tan Emeklilere 3 Çeyrek Altın Hediye - Son Dakika
Güncel

Ing Bank'tan Emeklilere 3 Çeyrek Altın Hediye

ING Bank'ın emeklilere yönelik hayata geçirdiği kampanya kapsamında, maaşını ING Bank’a taşıyan emekliler 2 adet çeyrek altın kazanıyor.

21.12.2014 11:54

ING Bank'ın emeklilere yönelik hayata geçirdiği kampanya kapsamında, maaşını ING Bank'a taşıyan emekliler 2 adet çeyrek altın kazanıyor. Ayrıca 10 bin TL ve üzeri ihtiyaç kredisi kullanımında emeklilere 1 çeyrek altın daha hediye ediliyor.

ING açıklamasına göre, bankanın emeklilere yönelik gerçekleştirdiği kampanyayla, emekli maaşını ING Bank'a taşıyan ve 4 yıl süresince ING Bank'tan almayı taahhüt eden emeklilere 2 adet çeyrek altın hediye ediliyor. Ayrıca ING Bank'tan 10 nin TL tutarında, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanan emekliler de 1 çeyrek altın daha kazanarak toplamda 3 çeyrek altına sahip olma fırsatı yakalıyor.

Emekli maaşını ING Bank'tan alan müşteriler de maaşlarını 4 yıl süresince ING Bank'tan almayı taahhüt ettiklerinde ve 10 bin TL ve üzerinde 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmaları halinde 3 çeyrek altın kazanıyor.

ING Bank emekli maaş müşterileri, Türkiye çapındaki tüm ATM'lerden maaşlarını ücretsiz olarak çekebiliyor. Maaşını ING Bank'tan alan emekli müşteriler hesap işletim ücreti de ödemiyor. Ayrıca, ING Bank Telefon Bankacılığı'nı aradıklarında da menüler içinde dolaşmadan, direkt onlara özel müşteri temsilcilerinden ayrıcalıklı hizmet alıyor.

Kampanyadan, maaşı aylık 700 TL ve üzerinde olan, maaşını 4 yıl boyunca ING Bank'tan almayı taahhüt eden ve hesaplarında para yokken bile acil nakit ihtiyaçlarına çözüm sunan Destek Hesap sahibi olan emekliler faydalanabiliyor. Kazanılan ödül, açılacak altın hesabına, ilk maaş yattıktan sonra gr. cinsinden ödeniyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ing Bank'tan Emeklilere 3 Çeyrek Altın Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement