İngiliz Gazetesi, Bozkurt İşareti Yapan Adriana'yı Terörist İlan Etti - Son Dakika
Dünya

İngiliz Gazetesi, Bozkurt İşareti Yapan Adriana'yı Terörist İlan Etti

Profesyonel boksör Alptuğ Öner ile çektirdiği fotoğrafta bozkurt işareti yapan ünlü model Adriana Lima, İngiliz gazetesi tarafından terörist ilanedildi.

25.08.2015 12:55  Güncelleme: 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daily Mail gazetesi, bozkurt işareti yapan Adriana Lima'nın aslında terörist bir gruba destek verdiğine dair bir haber yayınladı.

"MHP'NİN MİLİTAN KOLU"

Brezilyalı model Adriana Lima, profesyonel boksör Alptuğ Öner ile önce selfie çekmiş, ardından Buğra Öner ile bozkurt işareti yaparak ulumuştu. İngiliz Daily Mail gazetesi, bu görüntülerden haftalar sonra Adriana Lima'nın "terörist gruba"destek verdiğine dair bir haber yayınladı. Haberde Ülkücülerin, sağcı Milliyetçi Hareket Partisi'nin 'militan kolu' olduğu tanımlamasına yer verildi.

"70'LERDE ÖLÜM MANGASI OLDU"

Devamında, 1960'larda kurulan Bozkurtların 1970'lerde 'ölüm mangası' haline getirilerek kamu görevlileri, gazeteciler, öğrenciler, avukatlar, solcu aktivistler ve Kürtleri öldürdükleri iddia edildi. 1978'de Maraş Katliamı için suçlandıkları, 79'da Abdi İpekçi'ye, 81'de ise Papa 2. John Paul'a suikast düzenledikleri ifade edildi. Ayrıca geçtiğimiz aylarda Koreli turistlere saldırdıkları ifade edildi.

AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

Konuyla ilgili gazeteye konuşan ünlü modelin sözcüsü, "Video, Adriana'nın Miami'deki spor salonunu ziyaret eden bir Türk boksörün suflesi ve kayda almasıyla oluştu... Kendisine, el işareti ve söz konusu nidanın da bu boksörün spor salonunun simgeleri olduğu söylendi. Yaptığı şeyin daha geniş bir anlamı olduğundan ya da siyasi bir grupla bağlantısı olduğundan habersizdi" dedi.

İngiliz Gazetesi, Bozkurt İşareti Yapan Adriana\'yı Terörist İlan Etti

Son Dakika Dünya İngiliz Gazetesi, Bozkurt İşareti Yapan Adriana'yı Terörist İlan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (113)

  • ersin: Yaşasın TURAN, Varolsun TÜRK ırkı... 63 10 Yanıtla
  • Bilgiç: Adriana türk demekki çünkü bu işarat hristiyan türklere ait. 7 60 Yanıtla
  • şırnaklı: Demekki bu mhp liler her yerde terörist olarak biliniyor her biji ingiltere her kim ırkçılık yaparsa allah onun belasını versin amin 18 34 Yanıtla
  • Kıskanç: Bu Avrupa bizden çok çekiniyor beee 28 16 Yanıtla
  • şırnaklı: Bence bu hareketin anlamını bilseydi yemin ederim yapmazdı çünkü ırkçılığı sağcı türklerden başka hiç bi millet sevmez hatta nefret ederler Adriana limayı mazur görün 18 24 Yanıtla
  • ADAM: DOĞRU DEMİŞLER BU İTLER IŞİDDEN FARKSIZ 13 29 Yanıtla
    vatansever: Sende pyd=pkk dan farksizsin cakal 7 6
  • Malatyalı: Mhp zaten terörist 14 27 Yanıtla
  • Malatyalı: Türkiyede sağı bölen pkk ile aynı pislik terörist mhp dir. 11 28 Yanıtla
  • Gizemli: MHP bir aşktır o asksa vatan millet askidir karşılıksız sevmektir söz konusu vatansa geri teferruattir arkadas 14 25 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement