İnovasyonun Dâhileri İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

İnovasyonun Dâhileri İstanbul'a Geliyor

'ICHTE Uluslararası Yükseköğretimde Yönelişler' Kongresi 6-7 Haziran tarihlerinde İstanbul'da başlıyor.

30.05.2014 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kongreye inovasyon konusunda dünyada ün yapmış isimler katılıyor.

ICHTE Uluslararası Yükseköğretimde Yönelişler' Kongresi bu yıl da oldukça ses getirecek. 6-7 Haziran tarihleri arasında Fatih Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsü'nde düzenlenecek olan kongreye inovasyon konusunda dünyaca ünlü isimler katılıyor.

Avrupa Melek Yatırımcılar Derneği de İstanbul'a geliyor

Dünyanın çeşitli üniversitelerinden 150 rektör, 150 rektör yardımcısı, İnovasyon alanında dünyaca ünlü bilim insanları ve girişimcilerin katılacağı kongreye 5 kıtadan konuşmacı katılıyor.

Avrupa'nın ilk 50'deki MBA'de bulunan EMLYON Business School Rektör Yardımcısı ve Dünya Girişimcilik Forum'un başkanı Tugrul Atamer, Avrupa Melek Yatırımcılar Derneği başkanı Paulo Andrez, Dünyanın en tanınmış girişimcilik vakfı Kauffman Foundation Başkanı Robert J. Strom, California State Üniversitesi Rektörü Geraldine Jones, Asya Yönetimi Enstitüsü Filipinler Başkanı Stephen Dekrey, ve Fatih Üniversitesi İnovasyon ve Girişimcilik Yüksek Lisans Programı Başkanı Nader Nada kongreye katılacak isimler arasında.

2 gün sürecek ICHTE Uluslararası Yükseköğretimde Yönelişler Kongresi'nde inovasyon konularında dünyanın en ünlü isimleri oturumlar düzenleyecek, bilgi birikimlerini katılımcılara aktaracak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnovasyonun Dâhileri İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement