İntarf Hedefine Ulaştı - Son Dakika
Ekonomi

İntarf Hedefine Ulaştı

İntarf Hedefine Ulaştı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 13-16 Eylül 2014 tarihlerinde yapılan Tarım Fuar’nı (İNTARF) 30 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

22.09.2014 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 13-16 Eylül 2014 tarihlerinde yapılan Tarım Fuar'nı (İNTARF) 30 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Fuara destek veren kurumlar ve oda başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, fuarın hedefine ulaştığını söyledi. İnegöl Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen İnegöl Tarım Fuarı'na ilginin büyük olduğunu hatırlatan Aktaş, 86 stant açılan fuarın 30 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptığını kaydetti. Aktaş, "Fuarımız, çevre odalar ve esnaflarının büyük ilgi gösterdiği güzel bir fuar oldu. Önümüzdeki yıldan itibaren fuarımızı MODEF çatısı altında düzenleyerek, uluslararası fuar takvimine girmiş bir şekilde gerçekleştireceğiz. Çok daha fazla reklam yapacağız" dedi.

İnegöl'de tarımla ilgili çok önemli kuruluşların olduğuna dikkat çeken Aktaş, "İNTARF'ı bütün Türkiye'ye ve hatta dünyaya tanıtmak istiyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası, İlçe Tarım Müdürlüğü gibi kurumlarla ve çeşitli birlikler ile köy statüsü sona eren mahallelerimizin muhtarlarıyla tekrar bir araya geleceğiz. Çok güzel bir organizasyonu hep birlikte uluslararası çapta MODEF çatısı altında yapacağız" diye konuştu.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Aktaş, "Ortada bir başarı varsa, bu başarı İnegöl'ün ortak başarısıdır. İnegöl geçmişte çok önemli başarılara imza atmış bir ilçe. Ayçekirdeğinde, salça ve fidancılıkta öne çıkan İnegöl, tarımda çok daha önemli başarılar yakalayacak. Bunun için bu organizasyonları yapıyoruz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İntarf Hedefine Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement