İnteraktif Sürprizlerle Dolu E-Dergi Morhipomag'in İlk Sayısı Elinizin Altında - Son Dakika
Güncel

İnteraktif Sürprizlerle Dolu E-Dergi Morhipomag'in İlk Sayısı Elinizin Altında

İnteraktif Sürprizlerle Dolu E-Dergi Morhipomag\'in İlk Sayısı Elinizin Altında

Yüzlerce markanın binlerce ürününü aynı çatı altında sunan morhipo.com'un zengin ve renkli dünyasına, yenilikçi sürprizler ve ilgi çekici konularla dolu bir e-dergi katıldı

17.01.2014 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzlerce markanın binlerce ürününü aynı çatı altında sunan morhipo.com'un zengin ve renkli dünyasına, yenilikçi sürprizler ve ilgi çekici konularla dolu bir e-dergi katıldı. Moda, kozmetik, ev-yaşam ve gözde mekânlar gibi konuları sayfalarına taşıyan MorhipoMAG, hareketli görüntülere imkân tanıyan interaktif yapısıyla, dergi okuma keyfini mükemmelleştiriyor.

Türkiye'de ilk defa yeni sezon ürünlerini ve özel kampanyaları aynı adreste buluşturan morhipo.com, takipçilerine özel bir yeni yıl hediyesi sundu. Renkli ve zengin morhipo dünyasını sayfalarına taşıyan e-dergi MorhipoMAG'in ilk sayısı yayınlandı. İnteraktif özelliğiyle fark yaratan MorhipoMAG, hareketli görüntüler ve dinamik yapısıyla özel bir e-dergi keyfi yaşatıyor.

MorhipoMAG'in ilk sayısında yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmak için 'sıcak ve şık' öneriler sunuluyor. Ayrıca minimal, sofistike ve gardıroplarda zamansız olarak yer alacak Ayşe Deniz Yeğin for Morhipo koleksiyonu, erkeklerin vazgeçilmezi gömlek ve aksesuarlara özel bir soluk getiren Emre Erdemoğlu for Morhipo kapsül koleksiyonu ve Hande Ataizi'nin yıllardır beğeniyle takip edilen sofistike tarzını yansıtan ayakkabı ve çanta koleksiyonu da MorhipoMAG'in sayfalarına renk katıyor. Trend ve stil sayfalarında dünyaca ünlü bloggerlarlar ve etkinlikler ele alınırken, Dem Karaköy'de sıcacık bir çay hikâyesi var.

Stil sahibi gençlerden MorhipoMAG'e özel moda sayfaları

MorhipoMAG'in sayfalarında stil sahibi ve yetenekli gençlerin özel çalışmalarına da yer veriliyor. MorhipoKampüs başlığı altında üniversitelere konuk olunuyor, moda ve sanat tutkusu olan öğrencilerin yeteneklerini ön plana çıkarmaya yönelik sayfalar hazırlanıyor. İlk konuk İstanbul Bilgi Üniversitesi. Moda tutkunu olan Medya ve İletişim Sistemleri ve Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencileri Merve Yazkan, Günce Kılıç, Tuna Ateş ve Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencisi Mertcan Avcı, kendi tarzlarını yansıtan grunge akımına uygun Morhipo ürünleriyle Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde profesyonel bir çekim gerçekleştirdi. Çekimin stylingini Merve Yazkan yaparken, fotoğrafları ise Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü öğrencisi ve aynı zamanda bir fotoğraf tutkunu olan Simge Gürkan çekti.

Bakarken resimlerin ve ürünlerin değiştiği, diğer e-dergilerden farklı olarak html 5 formatında hazırlanan interaktif bir dergi olan MorhipoMAG'in Genel Yayın Yönetmenliği'ni İlkin Kurt üstlenirken, deneyimli gazeteci Nurcan Akad Yayın Danışmanı olarak katkı sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnteraktif Sürprizlerle Dolu E-Dergi Morhipomag'in İlk Sayısı Elinizin Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement