International Royal Cup 2015 Futbolun Devlerini Alanya'da Buluşturuyor - Son Dakika
Spor

International Royal Cup 2015 Futbolun Devlerini Alanya'da Buluşturuyor

International Royal Cup 2015 Futbolun Devlerini Alanya\'da Buluşturuyor

ParkGroup bünyesinde SportPark organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan “International Royal Cup 2015” futbolun devleri Beşiktaş, Galatasaray, River Plate ve dünyanın en önemli futbolcuları arasında bulunan Neymar’ ın Instituto Projeto Neymar JR takımı Alanya Oba Stadyumu’nda bir araya getiriyor.

09.01.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FIFA ve UEFA’nın resmi ajansı ParkGroup bünyesindeki SportPark bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “International Royal Cup 2015’’ te futbolun devlerini Alanya Oba Stadyumu’ nda bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Türk futbolunun devleri Beşiktaş ve Galatasaray’ın yanı sıra son dönem üst üste kazandığı maçlarla göz dolduran, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük takımlarından Arjantin devi River Plate ve dünyanın en önemli futbolcuları arasında bulunan Neymar’ ın takımı Instituto Projeto Neymar JR Alanya Oba Stadyumu’ nda kupa mücadelesi verecek.

16 - 18 Ocak 2015 tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan turnuvada, yılın ilk derbisinin ardından Galatasaray ve Beşiktaş kozlarını bu kez “International Royal Cup 2015” turnuvasında paylaşacak. Müthiş derbinin rövanşını kim alacak sorusu Antalya Oba Stadyumu’ nda cevap bulacak. Ayrıca 16 Ocak Cuma günü Instituto Projeto Neymar JR – Beşiktaş mücadelesinin gerçekleşeceği turnuvada unutulmaz saatler yaşanacak.

Dört takımın katılacağı ve eleme usulü gerçekleştirilecek olan turnuvada, ilk maçlarını kazanan takımlar final oynamaya hak kazanacaklar.

Bu kıyasıya mücadelede sizde yer almak isterseniz turnuva biletlerine www.biletix.com veya turnuva resmi sitesi www.internationalroyalcup.com dan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor International Royal Cup 2015 Futbolun Devlerini Alanya'da Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement