İnternette Taraftar Kavgası Cinayetinde 3 Sanığına 55'er Yıl Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

İnternette Taraftar Kavgası Cinayetinde 3 Sanığına 55'er Yıl Hapis Cezası

İnternette Taraftar Kavgası Cinayetinde 3 Sanığına 55\'er Yıl Hapis Cezası

Eskişehir'de internette taraftar grupları arasında çıkan tartışma sonrasında tabanca ve pompalı tüfekle ateş açarak Semih Sözeri'yi (19) öldürüp 5 kişiyi de yaraladıkları iddiasıyla tutuklu yargılanan Harun Gökçe, Hüseyin Çiçek ve Ali Fırat Coşar 55'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

17.04.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de internette taraftar grupları arasında çıkan tartışma sonrasında tabanca ve pompalı tüfekle ateş açarak Semih Sözeri'yi (19) öldürüp 5 kişiyi de yaraladıkları iddiasıyla tutuklu yargılanan Harun Gökçe, Hüseyin Çiçek ve Ali Fırat Coşar 55'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz 3 sanık ise beraat etti.

Olay 18 Ağustos 2013 tarihinde Zafer Mahallesi Derman Caddesi'ndeki bir Tekel bayii önünde meydana geldi. İddialara göre Eskişehirspor taraftar grubu hakkında internet sosyal paylaşım sitesi üzerinden yorum yapan kişiler ile bu gruba üye olanlar arasında yine internet üzerinden tartışma çıktı.

Küfürleşmeye varan tartışma ardından iddialara göre Harun Gökçe (20,) Hüseyin Çiçek, Ali Fırat Coşar (20), M.D. (30), S.K. (27) ve B.T. (24) otomobillerine binerek tartıştıkları grubun bulunduğu Derman Caddesi'ndeki bir Tekel bayi dükkanın önüne gitti.

Tabanca ve av tüfeği ile açılan ateş sonucunda Tekel bayi dükkanının önünde oturan Semih Sözeri ile G. Ç. (19), V.T. (22), Y. A. (40), A.Ç. (27) ve H.S. (20) yaralandı. Yaralılardan Semih Sözeri kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak öldü.

Olayın ardından kaçan Harun Gökçe, Hüseyin Çiçek, Ali Fırat Coşar, M.D., S.K. ve B.T. yakalandı. 6 şüpheliden Harun Gökçe, Hüseyin Çiçek, Ali Fırat Coşar tutuklandı, diğer 3 şüpheli serbest kaldı.

1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yapılan duruşmaya tutuklu sanıklar Harun Gökçe, Hüseyin Çiçek ve Ali Fırat Coşar katıldı. Sanıklar olayın aniden geliştiğini, öldürme ya da yaralama kasıtlarının bulunmadığını söyleyerek pişman olduklarını belirttiler.

Mahkeme heyeti sanıklar Harun Gökçe, Hüseyin Çiçek ve Ali Fırat Coşar'ı kasten adam öldürmek ve yaralama suçlarından 55'er yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyet, duruşmaya katılmayan tutuksuz sanıklar M.D., S.K. ve B.T.'nin ise beraatine karar verdi. - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnternette Taraftar Kavgası Cinayetinde 3 Sanığına 55'er Yıl Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement