İos 8.2 Jailbreak'ine Ne Oldu? - Son Dakika
Teknoloji

İos 8.2 Jailbreak'ine Ne Oldu?

İos 8.2 Jailbreak\'ine Ne Oldu?

Merakla beklenen jailbreak konusunda TaiG ekibi açıklamayı yaptı.

29.03.2015 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Geçtiğimiz cuma günü iOS 8.2 jailbreak'inin çıkması bekleniyordu. iOShacker ve farklı kaynaklar tarafından yayınlanan raporlarda TaiG ekibinin MSS 2015 (Mobile Security Summit) etkinliğinde jailbreak'i duyurabileceği belirtilmişti. Beklenen olmadı, jailbreak duyurulmadı. Fakat TaiG ekibi gerekli açıklamayı da yaptı.


TaiG'in yaptığı açıklama şu şekilde:


"27 Mart tarihinde TaiG jailbreak ekibi Pekin'de 2015 Mobil Güvenlik Zirvesi'ni (Mobile Security Summit/MSS) düzenledi. Bu zirvenin amacı jailbreak geliştiricilerinin açık bir iletişime sahip olması ve gelecekte daha iyi hazırlanmış jailbreak sunmak için bir platform oluşturmak.


Bir jailbreak aracının geliştirilmesi ve serbest bırakılması çeşitli faktörler ile sınırlı. TaiG en kısa sürede iOS 8.2 jailbreak'ini yayınlamak istedi.


Ama şu anda TaiG'in 8.2 jailbreak aracını yayınladığına dair internette bir takım söylentiler var. Kendi resmi kanalımız haricinde herhangi bir bilgi güvenilir değil. Desteğiniz için teşekkürler. Daha ileri gitmek için elimizden geleni yapacağız."


Kısaca iOS 8.3'e kadar jailbreak'in olmayacağını söyleyebiliriz. 8.3'ün nisan ayında yayınlanması bekleniyor. Şu anda 4. beta sürümünde bulunan yeni güncelleme içinde Türkçe Siri bulunuyor. Ayrıca CarPlay için kablosuz destek, yeni emojiler, Google hesabı için ikili doğrulama sistemi destekği, kararlılık ve performans artışı da 8.3 değişiklikleri arasında yer alıyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İos 8.2 Jailbreak'ine Ne Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement